Ela Excellence Resort Belek'ten çocuklara özel festival

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otellerinden Ela Excellence Resort Belek; çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatmak üzere gelenekselleştirdiği Kids Fest’in ilkini 15-18 Temmuz’da, ikincisini de 21-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

26/06/2024 12:41
Ela Excellence Resort Belek'ten çocuklara özel festival

Aile dostu atmosferi ve sunduğu benzersiz hizmetlerle tatili herkes için, özellikle de çocuklar için unutulmaz kılan Ela Excellence Resort Belek’in gelenekselleşen Kids Fest etkinlikleri, bu yıl 15-18 Temmuz ve 21-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çocuklara özel düzenlenen Kids Fest, eşsiz şovlardan gösterilere, etkinliklerden yarışmalara kadar tatilde benzersiz bir deneyim sunacak. Everland dünyasında bulunan çocuk kulübü, oyun alanları, eğitici meslek atölyeleri ve çok daha fazlası ile çocuklar için tatili hem eğlenceli hem de eğitici hale getiriyor.

Ela Excellence Resort Belek, yetişkinler kadar çocukların da tatil boyunca doyasıya eğlenmelerini sağlayan etkinlikleri ile uzman personel gözetiminde, çocukların güvenle vakit geçirebildiği Everland Kids World’de her yaş grubuna uygun, özel tasarlanmış aktiviteler ve atölyelerle eğlence ve eğitimi birleştiriyor.

Sıradan tatil anlayışının ötesinde

Sıradan tatil anlayışının ötesinde ve her kesime hitap edecek farklı imkanlar sunan Ela Excellence Resort Belek, 15-18 Temmuz ve 21-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Kids Fest’e çocuklu aileleri bekliyor. Ela Excellence Resort Belek Kids Fest’in ilk günü çocuklara özel yoga, baloncuk partisi, hama boncuk etkinliği, junior pizza günü etkinliği ve magic şovlarla minik misafirlerini büyülerken, ikinci gün sabah jimnastiği, roket sırt çantası yapımı atölyesi, tişört tasarımı etkinliği, Kids Survivor, çocuk diskosu ve çocuk dünyası yetenek gösterileri çocukların beğenisine sunulacak.

Birbirinden farklı eğlenceleriyle her günün bir öncekinden daha güzel geçmesi için özel olarak tasarlanan Kids Fest’in üçüncü gününde minik misafirler yoga, küpler ve dostlar atölyesi, çocuk diskosu ve Moskova Çocuk Sirki ile buluşurken, festivalin son günü sabah jimnastiği ile başlayıp korsan aksiyonu, el işi etkinliği, korsan avı, çocuk diskosu ve Pokemon Şovu ile dolu dolu geçecek.

Çocukların yanı sıra, yetişkinler için de tatili unutulmaz kılan Ela Excellence Resort Belek’te, Kids Fest ile aynı dönemde büyükler de Anadolu Ateşi’nin benzersiz dans gösterisi ve Enbe Orkestrası’nın konseriyle keyifli anlar yaşayacak. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.