Ela Excellence Resort Belek, Quality Hotel Sertifikası kazandı

Ela Excellence Resort Belek, dünyanın önde gelen turizm operatörlerinden TUI’nin düzenlediği ve milyonlarca misafirin değerlendirmeleri sonucunda otellerin ödüllendirildiği 2024 TUI Global Hotel Awards’ta ‘Quality Hotel’ sertifikası almaya hak kazandı.

25/09/2024 11:54
Ela Excellence Resort Belek, Quality Hotel Sertifikası kazandı

Ela Excellence Resort Belek, dünya çapında turizm sektörünün prestijli ödüllerinden biri olan 2024 TUI Global Hotel Awards’ta ‘Quality Hotel’ sertifikası almaya hak kazandı. 6 milyondan fazla tatilcinin tercih ettiği TUI, dünyanın önde gelen turizm operatörleri arasında yer alıyor.

TUI’nin her yıl düzenlediği ‘TUI Global Hotel Awards’ ödülleri, misafirlerin geri bildirimlerini değerlendirerek sektördeki en iyi otelleri seçiyor. Bu yıl, milyonlarca misafirin oylamaları sonucunda en yüksek memnuniyet puanlarına sahip oteller ödül almaya hak kazandı.

“Misafirlerimizin yüksek memnuniyet oranları bize ödül getirdi”

“Misafirlerimizin yüksek memnuniyet oranları bize 2024 TUI Global Hotel Awards’ta ödül kazandırdı” diyen Ela Excellence Resort Belek Turizm Koordinatörü Korhan Alşan, “Misafirlerimize sunduğumuz üstün hizmet kalitesi, konforlu konaklama deneyimi ve benzersiz olanaklarımız ile 2024 TUI Global Hotel Awards’ta ödüle layık görüldük.

Aldığımız bu ödül misafir memnuniyetine verdiğimiz önemi bir kez daha gözler önüne seriyor. Ela Excellence Resort Belek, bu önemli ödülle sektördeki öncü konumunu sürdürmeye devam edecek” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.