Ege Üniversitesi öğrencileri, 'Turizmde En İyiler'i ödüllendirdi...

Ekonomik krizin Turizme etkileri ve Sektörde İstihdam sorunu konulu konferans Ege Üniversitesi'nde yapıldı. 2 Mart 2010 Salı tarihinde "Turizm'e Yön Verenler " Konferansı'nın ilki Ege Üniversitesi'nde düzenlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ege Üniversitesi öğrencileri, 'Turizmde En İyiler'i ödüllendirdi...

Turizm sektöründe 2009 yılının en iyilerini seçen Ege Üniversitesi Öğrencileri; Yılın Tur Operatörü dalında Retur  ile  İskender Çayla'yı ,Yılın Turizm TV Programı  dalında Turizm'e Dair programı ile Hüseyin Hakkı Kahveci'yi, Yılın Otel Yöneticisi  dalında  Recep Arısoy'u, Turizm Yazarı dalında Turgay Genç'i ödüllendirdiler. Ekonomik krizin Turizme etkileri ve Sektörde İstihdam sorunu konulu konferansa konularında birbirinden ünlü konuklar konuşmacı olarak katıldılar.



 

KONFERANSTA KONUŞULAN ANA BAŞLIKLAR

 

• Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olan tanıtım ve imaj sorunları, izlenecek tanıtım stratejileri ve alternatif turizm hareketlerinin desteklenmesi ve Türkiye turizmine getirileri nelerdir?

 

• Turizmde istihdam sorunu, personellerin kariyerin de izlemesi gereken metodlar ve öneriler nelerdir ?



 

• Her Şey Dahil Sisteminin Türkiye turizmine etkileri, bu sisteme alternatif ne getirilmeli?

 

• Otellerde profesyonel kadroların oluşturulması ve gençlerin sektörde istihdamının nasıl sağlanması gerektiği.

 

• Ekonomik krizin turizm sektörü üzerine etkisi ve turizm sektörünün tepkimeleri, neler oldu ve 2010'da sektöre etkileri ne olacak?

Birbirinden önemli konukların kaonuşmacı olarak katıldığı konferansta ``Ekonomik Krizin Turizme etkileri ve sektörde  istihdam sorunu``  tüm yönleri ile ele alındı.

Ege Üniversitesi her yıl  bu tür konferanslar düzenliyor ve Gençleri Sektör Profesyonelleri ile buluşturuyor.



 

Bu seneki konferansa ilgi oldukça yoğundu.Konferansta A`dan Z`ye herşey konuşuldu.Öğrencilerin tamamen doldurduğu salon soru cevap kısmında tabiri caizse coştu.Profesyoneller öğrencilerin sorularını zaman sınırlaması olmadan cevaplandırdılar.Saat 10:00`da başlayan konferans ikinci  bölüm ile birlikte  öğleden sonra 14:00`da bitti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.