Eco Club Side'den, 23 Nisan Şenliği...

23 Nisan şenlikleri ile 225 Türk, Belçikalı, Alman, İngiliz ve Rus çocuğu biraraya getiriyor. 23 Nisan’da Eco Club Side’de başlayacak olan şenlikte kurulacak panayırda yarışmalar ve çocukların kaynaşacağı aktiviteler düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Eco Club Side'den, 23 Nisan Şenliği...

Aktiviteler, çocukların  hep birlikte katılacakları oyunlar, palyaço ve sihirbaz gösterileri, sinema etkinlikleri, şişme oyun ekipmanları ile dolu olacak. Çocukların en sevdiği yiyecekleri de unutmayan genç Eco Club Side yöneticileri, elma  şekerleri, pamuk helvalar ve dondurmalar ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacaklar.

 

Çevre bilinci ve doğa dostu özellikleri ile ön plana çıkan Eco Club Side, bu yıl ilk kez düzenlenen şenlikle 23-25 Nisan arasında 30’u Zübeyde Hanım ÇEK grubundan olmak üzere 6-12 yaş arasında toplam 225 çocuğa ev sahipliği yaparak doğanın kalbinde masalları tatille, çocukları hayalleriyle buluşturacak.

 

Okul öncesi eğitime tüm Türkiye'de açtığı anaokulları ile gönül veren Neşe Erberk, üçüzleri Alin, Lara ve Selin ile Eco Club Side'de 23 Nisan etkinliklerinde çocuklarla buluşacak.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.