EasyJet, uçuş programını genişletiyor

EasyJet, 2024/2025 kış uçuş programında Berlin-Giza Sphinx arasındaki mevsimlik uçuşları genişletmeyi planlıyor.

22/06/2024 13:22
EasyJet, uçuş programını genişletiyor

EasyJet, 2024/2025 kış uçuş programında Berlin-Giza Sphinx arasındaki mevsimlik uçuşları genişletmeyi planlıyor. Aero Routes’un haberine göre, havayolu şirketi bu güzergâhta 9 Kasım'dan 29 Mart'a kadar Airbus A320 ile uçacak. Geçtiğimiz sezonda bu rota 17 Aralık'tan 7 Ocak'a kadar hizmet vermişti.

EasyJet'ten daha fazla piramit uçuşu

EasyJet, kış sezonunda Berlin’den Mısır’daki Giza Sphinx Havalimanı’na olan uçuşlarını artırma kararı aldı. Airporthaber'in aktardığına göre, 2024/2025 kış uçuş programı kapsamında, havayolu şirketi 9 Kasım 2024 ile 29 Mart 2025 tarihleri arasında Berlin’den Giza’ya düzenli seferler yapacak. Bu uçuşlar, şirketin popüler Airbus A320 uçakları ile gerçekleştirilecek.

Turistlerin yoğun ilgisi

EasyJet’in Berlin-Giza rotasını genişletme kararı, turistlerin yoğun ilgisini yansıtıyor. Mısır’daki Piramitler, dünyanın en ünlü turistik destinasyonlarından biri ve her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. Bu artan talebi karşılamak amacıyla EasyJet, uçuş programını genişleterek yolculara daha fazla seçenek sunuyor.

Genişleyen sezon

Geçtiğimiz kış sezonunda EasyJet, Berlin-Giza hattında 17 Aralık'tan 7 Ocak'a kadar uçuş gerçekleştirmişti. Ancak bu yıl, uçuş sezonunu önemli ölçüde genişleterek Kasım ayının başından Mart ayının sonuna kadar devam ettirme kararı aldı. Bu genişleme, yolculara kış ayları boyunca Mısır’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı sunacak.

EasyJet, Berlin-Giza uçuşlarında Airbus A320 tipi uçakları kullanacak. EasyJet'in bu hamlesi, havayolu şirketinin Avrupa ve ötesindeki destinasyonlara erişimini genişletme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Bu gelişme, EasyJet’in müşteri odaklı yaklaşımını ve turistik destinasyonlara olan bağlılığını yansıtıyor. 2024/2025 kış sezonunda Berlin’den Giza’ya yapılacak uçuşlar, tarihi ve kültürel zenginliklere sahip Mısır’ı keşfetmek isteyen yolcular için mükemmel bir fırsat sunacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.