Dünyanın dördüncü büyük oteli 1 milyar dolara satıldı

Dünyaca ünlü zincir Hyatt Hotels Corporation dev bir satış gerçekleştirdi. ABD'nin Orlando şehrindeki Hyatt Regency Orlando 1 milyar 7 milyon dolara satıldı. 1641 odalı Hyatt Regency Orlando yılda 1 milyon müşteri ağırlıyor.

20/08/2024 10:51
Dünyanın dördüncü büyük oteli 1 milyar dolara satıldı

Dünyanın dördüncü büyük Hyatt oteli olan Hyatt Regency Orlando'yu RIDA Development Corporation ve Ares Management Real Estate Fund. ortaklığı satın aldı. Satın alma fiyatına otelin yanındaki 18 hektardan büyük mülk de dahil.

Kapsamlı yenilemeye girecek, oda sayısı 2500'e çıkacak

Ünlü oteli satın alan RIDA ile Ares ortaklığı otel için kapsamlı bir yenileme planı planlıyor. Yenileme sonucu Grand Hyatt Orland yaklaşık 2.500 odaya sahip olacak. "Orange County Kongre Merkezi"nde 4.000'den fazla konuk odası oluşturulacak. Ayrıca büyük ölçekli kongre mülkleri geliştirme konusunda geniş deneyime sahip olan iki şirketin, bitişikteki 18 dönümlük arazi üzerinde yeni bir Grand Hyatt Oteli için Hyatt ile anlaşması bulunuyor.

Hyatt Regency Orlando'nun satışı, Hyatt tarihindeki en büyük tek satışı temsil ediyor. Hyatt CEO'su Mark S. Hoplamazian dev oteli satın alan RIDA ve Ares ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek " Hyatt Regency Orlando'nun başarısını artırmaya ve yeni bir Grand Hyatt Oteli ile ABD'nin en çok ziyaret edilen destinasyonunda marka portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz" dedi.

Oteli Ares grubuyla birlikte satın alan RIDA CEO'su Ira Mitzner ise şunları söyledi: " Bu tarihi işlemde Ares ile çalışmaktan çok memnunuz. Hem grup hem de tatil amaçlı gelen misafirler için benzersiz bir misafir deneyimi yaratmak amacıyla Hyatt ile ortak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."

Merkezi ABD Chicago'da bulunan Hyatt Hotels Corporation bünyesinde 6 kıtada 78 ülkede 1.350'den fazla otel ve her şey dahil tesis bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.