Dünya turizm profesyonellerine, kongre öncesi tanışma yemeği...

Dünya turizm profesyonellerini buluşturacak Amerikan Seyahat Acentaları Birliği (ASTA) IDE 2010 Yılı Kongresi öncesi, DEİK/Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Haluk Dinçer’in evsahipliğinde 18 Nisan tarihinde Ceylan Intercontinental Hotel’de bir öğle yemeği düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya turizm profesyonellerine, kongre öncesi tanışma yemeği...

DEİK/Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Haluk Dinçer’in evsahipliğinde, Türkiye’ye gelecek olan ASTA temsilcileri ile birlikte 18 Nisan tarihinde Ceylan Intercontinental Hotel’de bir öğle yemeği düzenleyecek.

Amerikan Seyahat Acentaları Birliği (ASTA) IDE 2010 Yılı Kongresi kapsamında Amerika’dan ve dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda turizmciyi 19-22 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de buluşturması sebebiyle organize edilen yemeğe Türkiye’den de çok sayıda turizmci katılacak. Türkiye’nin turizm alanında tercih edilen ülkeler listesinde yer alması için Türk turizm temsilcileri ile ASTA temsilcilerinin biraraya geleceği yemekte turizm sektöründe yer almak isteyen Türk girişimciler de bulunacak.

Kongreye Türkiye'nin ev sahipliği yapmasının başta ABD olmak üzere, dünya turizm profesyonelleri arasında Türkiye'nin tanıtımı ve dünya seyahat talebinin Türkiye'ye yönlendirilmesinde önemli bir fırsat olacağı düşünülüyor. Bu kapsamda Türk turizmcileri ile özel olarak bir araya gelmenin Türkiye turizm sektörü açısından fayda sağlayacağı ifade ediliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.