Dünya Turizm Oskarı, Les Ottomans Hotel'in...

Les Ottomans Hotels, Londra'da düzenlenen 'Dünya Seyahat Ödülleri' (World Travel Awards) töreninde 'Turizm sektörünün oskarı' olarak nitelendirilen 'Dünyanın En İyi Suite ve SPA Oteli' ödülünü kazandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya Turizm Oskarı, Les Ottomans Hotel'in...

Wall Street Journal tarafından turizm endüstrisinin Oscar Ödülleri olarak nitelendirilen World Travel Awards-WTA, turizm sektörünün global düzeyde en kapsamlı ve en prestijli ödül törenleri arasında gösteriliyor. Dünya genelinde 160 ülkeden 183.000 profesyonel turizm acentasının oylarıyla belirlenen ödül töreni, 17 yıldır aynı istikrarla turizm dünyasının nabzını tutuyor.

 

"Mutluluktan havalara uçuyorum"

 

Les Ottoman Oteli'nin sahibi Ahu Jerimoğlu Aysal, “Çok mutluyum. Mutluluktan havalara uçuyorum. Bu Türkiye ve Türk turizmine verilmiş bir ödüldür” dedi. Türk turizminin dünyada hak ettiği yere gelmesi için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Aysal, şöyle konuştu:

 

“Biricik otelim ‘Les Ottoman’ı bugüne getiren bütün çalışma arkadaşlarım ve basın mensuplarına sonsuz teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız bu ödülü alamazdık. Ayrıca Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay’a da göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Çok mutluyum. Yarın ülkeme döneceğim ve bu sevincimi oradaki çalışma arkadaşlarımla birlikte kutlayacağız.”

 

Geçen hafta Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başarıları nedeniyle takdir belgesi alan, Hotel Les Ottomans Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahu Kerimoğlu Aysal, “Böyle prestijli ve büyük bir ödül töreninde aday gösterilmek bile çok büyük bir onurdur. Ben tüm dünyadaki diğer rakiplerimi de geride bırakarak bu ödülü Türkiyem adına aldım. Azim, çalışma ve inançla ülkemin nelere layık olduğunu ispatladım ve işte sınırları aştım. Benimle birlikte bu gururu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

 

Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine Turizm ve Girişimcilik alanlarında konferanslar vermeye de davet edilen başarılı iş kadını yarın aldığı ödülle birlikte Türkiye’ye dönüyor. (DHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.