Dünya otelcilerinin kasası, Bayındır’a teslim...

TUROB’un, Uluslararası Otelciler ve Restorancılar Birliği (IH&RA)’daki sorumluluğu artıyor… Dünya genelinde 300 bin otel ve 8 milyon restoranı temsil eden İH&RA’nın kasası; 2013’e kadar Timur Bayındır’a emanet…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya otelcilerinin kasası, Bayındır’a teslim...
Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, 4.’ncü kez yönetim kuruluna seçildiği Uluslararası Otelciler ve Restorancılar Birliği (İH&RA)’da, Sayman olarak görev alıyor.
İHRA’nın 48. Genel Kurulu, 10 ile 11 Ocak 2011 tarihleri arasında Lozan’da gerçekleşti. Genel Kurul’da Ghassan Aidi yeniden başkan seçilirken, 4 dönemdir yönetim kurulunda yer alan Timur Bayındır, saymanlık görevini üstlendi.

Türkiye’yi, dünyada temsil etmekten onur duyuyorum

İH&RA'da, Türkiye'yi temsil etmekten büyük onur duyduğunu kaydeden TUROB Başkanı Timur Bayındır,“Ülkemi ve Türk turizmini, uluslararası düzeyde temsil etmekten ve tanıtmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

İH&RA:
1946 yılında kurulan Uluslararası Otelciler ve Restorancılar Birliği (IH&RA), konaklama sektörünü dünya çapında temsil eden bir kuruluştur. 50 ülkede, uluslararası otel ve restoran zincirleri İH&RA’nın üyesidir. Birleşmiş Milletler tarafından resmen tanınmış olan merkezi Cenevre’de bulunan IH&RA; sektör adına 300 bin otel ve 8 milyon restoranı temsil etmektedir. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.