Dubai Alışveriş Festivali başladı...

Bu yıl on beşincisi düzenlenen Dubai Alışveriş Festivali, her sene olduğu gibi yine alışveriş meraklılarının akınına uğruyor. Festival, 20 Ocak – 20 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dubai Alışveriş Festivali başladı...

Emirates,  festivale gelecek yolcuları için pek çok sahil ve şehir oteli ile dört gece konaklamalarda bir gece bedava kampanyası için işbirliği yapıyor.

 

Emirates, 1996’dan beri süregelen festivali en başından beri Dubai’yi turistik bir merkez haline getirme yolunda destekliyor. Festival için Dubai’ye seyahat edecek alışveriş severleri tüm önemli markalara ev sahipliği yapan yaklaşık toplam 14.000 metrekare alana sahip alışveriş merkezleri bekliyor.

 

Dubai Alışveriş Festivali süresince turistler alışverişlerinden vergi iadesi alabilmenin yanı sıra %50’ye varan indirimlerden de yararlanacak. 1 ay sürecek festival sırasında pek çok hediye kazanma fırsatı ve caz konserlerinden, çizgi film gösterimlerine kadar pek çok etkinlik de alışveriş severleri bekliyor olacak.

 

Emirates uçak bileti, otel, havalimanından transfer ve kahvaltı dahil Emirates Holidays seyahat paketlerini Türkiye’de AiRep vasıtasıyla satın almak mümkün. Kampanyaya katılan sahil otelleri arasında; The Westin Mina Seyahi Beach Resort & Marina, The Jumeirah Beach Hotel, Mina A Salam ve Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina yer alıyor.  Şehir otellerinden ise Grand Hyatt, Dubai Marriott, Al Bustan Rotana Hotel, Hyatt Regency, Kempinski Hotel Mall of the Emirates, Jumeirah Emirates Towers Hotel, The Address Dubai Marina, The Fairmont Dubai, Shangri-La Hotel, Raffles, Taj Palace Hotel, The Palace – Old Town, Premier Inn Dubai International Airport, Four Points by Sheraton, Al Manzil Hotel, Qamardeen Hotel, Marco Polo Hotel ve Highland City Hotel seyahatiniz süresince kampanya kapsamında konaklayabileceğiniz oteller arasında. Apart oteller arasında ise Dubai Marriott – The Harbour Hotel ve Suites and Pearl Residence sizi bekliyor. 

 

Emirates tarafından sunulan bu kaçırılmaz seyahat paketleri 2 kişi için kişi başı 55 dolardan başlıyor. Paket; 1 gece hediye toplam 4 gece konaklama, Dubai Uluslararası Havalimanına gelişte havaalanı desteği, Arabian Adventures hoş geldiniz paketi, özel araçla havaalanı transferleri, kahvaltı, bütün vergiler ve servis ücretlerini kapsıyor. Budget Rent A Car ile araç kiralama da seyahat paketlerine eklenebiliyor.  Uçak bileti ve uçuş sınıfından bağımsız olarak bütün yolcular Dubai’ye varmadan veya vardıklarında paketleri satın alabiliyor. Daha uzun seyahatler içinde bir gece bedava kampanyası geçerli. 6 gece ödeyerek 8 gece, 9 gece ödeyerek 12 gece, 12 gece ödeyerek 16 gece konaklamak mümkün.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.