Doğu Anadolu'da inşa edilen en büyük otel kompleksi olacak... Van'a Sheraton geliyor

Ölmez Madencilik grup şirketlerine bağlı Aksoylar Turizm Van’a Sheraton’u getiriyor. İmzalar atıldı, otelin 2025 yılı kasım ayında açılması planlanıyor.

15/10/2024 13:38
Doğu Anadolu'da inşa edilen en büyük otel kompleksi olacak... Van'a Sheraton geliyor

Ölmez Madencilik CEO’su Azad Ölmez ile Marriott&Sheraton Yönetici Müdürü Berker Yurtbulmuş arasında franchise anlaşması imzalandı. İmza töreni, İstanbul’da The St. Regis otelinde gerçekleştirildi. Anlaşma kapsamında, Doğu Anadolu'da inşa edilen en büyük otel kompleksi olan Sheraton, 160 oda kapasitesiyle hizmet verecek. Otel bünyesinde, et ve balık restoranları, geniş balo salonları ve spa alanları yer alacak.

Proje hakkında Yüksekova Haber'e açıklamalarda bulunan İş insanı Azad Ölmez, "Van’ımız, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri ve bu Sheraton Oteli ile bölgenin en prestijli otel projelerinden birini hayata geçireceğiz. Şimdiden hepimize hayırlı olsun" dedi.

Ölmez, inşaatı devam eden otelin açılışını Kasım 2025’te yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Hakkari ilimiz için de turizm ve değişik sektörlerde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. İlimiz, bölgemiz ve insanlarımız için birçok alanda yatırım yapmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.