Divan otelleri, Preferred Hotel Group ile uluslararası arenada...

Divan Grubu, Uluslararası rekabeti hedefliyor. Türkiye'nin "Otelcilik Ekol"ü Divan Grubu tüm otelleri için, 28 Eylül 2010 Salı günü yapılan basın toplantısıyla "Preferred Hotel Group"– soft branding (alt marka) üyeliği anlaşmasını imzaladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan otelleri, Preferred Hotel Group ile uluslararası arenada...

Toplantıya Divan Grubu, Oteller, Restoranlar ve Ziyafet Birimleri Operasyonları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün ve Preferred Hotel Group’tan Avrupa Kıtasından Sorumlu Bölge Direktörü Bruno Chiaruttini, Gelirler Müdürü Claudia Brusamolino ve İber Yarımadası & Akdeniz Bölge Direktörü Philipp Weghmann katıldı. Preferred Hotel Group’un Türkiye’de, Otel Grubu bazında ilk üyesi olan Divan Grubu, bu marka ile uluslararası arenada, gücüne güç kattığını belirtti.

 

Türkiye’nin ilk zincir otel markası ve “Otelcilik Ekol”ü Divan Grubu, 54 yıldır müşterilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve kişiye özel, güler yüzlü hizmeti ile  “Efsane Marka” olmaya devam ediyor. 28 Eylül 2010 Salı günü gerçekleştirilen basın toplantısında, Divan Grubu Preferred Hotel Group” – soft branding (alt marka) üyeliği anlaşmasını imzaladığını açıkladı.

 

Bünyesinde, fiziksel ve hizmet standartları farklılıklarını baz alarak; Preferred Hotels & Resorts, Preferred Boutique, Summit Hotels & Resorts ve Sterling Hotels alt markalarını bulunduran Preferred Hotel Group, tüm Divan Grubu Otellerine  taşınıyor.

 

Divan Grubu, marka bazında uluslararası bilinirlik ve diğer uluslararası zincir otel gruplarıyla eşit rekabet gücü kazanmak amacıyla Türkiye’de tüm otelleriyle, “Preferred Hotel Group” üyesi olan ilk otel zinciri oldu. Divan Grubu’nu temsilen toplantıya katılan Oteller, Restoranlar ve Ziyafet Birimleri Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün konuşmasında, Preferred Hotel Group üyeliğinin kendi markaları için önemini şöyle vurguladı:

 
"Son dönemlerde Divan Grubunun yaptığı atımların ve yeniliklerin bir tanesi de otellerimizin uluslararası platformda da marka olarak bilinirliğini, erişilebilirliğini ve rekabet gücünü artırmaya yönelik Preferred Hotel Group ile başlattığımız birlikteliktir.  Bu alanda hem markamıza değer katacak hemde gelirlerimizi artıracak bir iş ortağı ararken önümüze bir çok alternatif çıktı. Uzun ve detaylı bir araştırma sürecinden sonra, gerek beklentilerimizi karşılaması açısından gerekse de müadillerine göre markamıza çok daha fazla değer katacağına olan inancımızdan ötürü Preffered Hotel Group ile çalışmaya karar verdik."

 

Preferred Hotel Group’u temsilen toplantıya katılan Avrupa Kıtasından Sorumlu Bölge Direktörü Bruno Chiaruttini Divan Grubu’nun üyeliğini şu sözleri ile değerlendirdi: "Otelcilikteki evrensel varlığımız ve uzmanlığımız Divan Grubu’na Türk turizminde hem tatil hem de iş seyahati için arzulanan destinasyon olma hedeflerinde daha fazla görünürlüğün yanı sıra daha geniş erişim sağlayacaktır. Preferred Hotel Group olarak Divan’ın bu çok özel otellerden oluşan ailemize katılmak için bizi seçmiş olmasından dolayı gurur duyuyoruz ve bunun karşılıklı her iki tarafa da fayda sağlayacak uzun ömürlü bir ortaklık olacağından eminiz."

 

Toplantı, büyük bir sürprizle sona erdi. Preferred Hotel Group tarafından “Preferred” derecelendirilmesine henüz açılışı gerçekleşmeden hak kazanmış olan, 2011’in ilk çeyreğinde açılışı planlanan Divan İstanbul Oteli için sanal bir tur gerçekleştirildi. Dijital Panorama firması tarafından yapılan Divan İstanbul sanal turuna ilgi yoğun oldu.  

 

 

 

*“Divan Grubu Otelleri – Alt Markaları”:

 

 

 

Divan İstanbul                   PREFERRED HOTELS & RESORTS

 

Divan İstanbul Asia            PREFERRED HOTELS & RESORTS

 

Divan İstanbul City             STERLING HOTELS

 

Divan Çukurhan                 PREFERRED BOUTIQUE

 

Divan Bodrum                   PREFERRED BOUTIQUE

 

Divan Antalya                   SUMMIT HOTELS & RESORTS

 

Divan Ankara                    SUMMIT HOTELS & RESORTS

 

Divan Çorlu                      STERLING HOTELS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.