Divan Otelleri'nden, bayrama özel fırsatlar...

Türk otelciliğinin lideri Divan Otelleri, Kurban Bayramı için hazırladığı, fırsatlar ile dolu konaklama paketleri ile misafirlerini bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan Otelleri'nden, bayrama özel fırsatlar...

Divan’ın klasikleşmiş kaliteli hizmet anlayışının tadını çıkarmak ve keyifli bir bayram tatili geçirmek isteyenler için Divan Otelleri mükemmel bir tercih. Turizm ve konaklama sektöründe kaliteli ve güleryüzlü hizmet, misafir memnuniyeti ve konfor denince ilk akla gelen markası Divan Otelleri, Kurban Bayramı’na özel fırsatlarla dolu konaklama paketleri hazırladı. Keyifli bir bayram geçirmek istiyorsanız Divan otellerini mutlaka ziyaret edin.

 

Şehrin en yeni ve en heyecan verici mekanlarından biri olan Divan İstanbul Asia’nın bünyesinde iki a la carte restaurant, üç bar, iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olacak son derece konforlu bir Spa & Fitness Merkezi bulunuyor. 13-21 Kasım tarihleri arasında Divan Asia’da konaklanması durumunda tek ve çift kişilik odada konaklama  ücreti € 79. Güne zengin bir kahvaltı ile başlamayı arzu edenler kişi başı € 13 ödeyerek açık büfe kahvaltı seçeneğinden de faydalanabilir. 

 
Divan Asia bayram tatilinde misafirlerinin keyfine keyif katmak için Nerolie Spa & Fitness Merkezi uzman terapistlerinin uygulayacağı masajlarda % 50 indirim de sunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, yağmur odası, jakuzi ve buhar odasının da keyfini çıkarmak mümkün. Ayrıca otelin barında “hoş geldiniz” içkisi, deniz manzaralı odalarda konaklama imkanı, geç kahvaltı olanağı ve otelin müsaitliği doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış imkanı da misafirlere sunulacak.
 
Üstelik 0-6 yaş ve altındaki çocuklar için konaklama ücretsiz. Yetişkin veya 12 yaş ve üzeri çocuklar için gecelik kişi başı ilave yatak ücreti KDV hariç € 25. 06-12 yaş aralığındaki çocuk konaklamalarında ise ilave yatak ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

 

Başkentin en gözde yerlerinden olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara, şık ve çağdaş atmosferi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile bayramı Ankara’da geçirecekler için doğru bir seçim. Divan Ankara’da bayram tatili boyunca tek ve çift kişilik oda fiyatı, kahvaltı ve KDV dahil 159 TL. Divan Ankara’da bayram tatili süresince üç gece ve üzeri konaklama yapan misafirlere Çengelhan’da kahvaltı ve Rahmi M.Koç Müzesi gezisi hediye ediliyor.

 

Bayram tatili için Ankara’daki bir başka seçenek de Fenerbahçe İncek Tesisleri. Şehir merkezine sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan bu Divan İşletmesi bayram tatilini sakin bir ortamda geçirmek isteyen konuklarına spor, konaklama, yiyecek ve içecek hizmetleri sunuyor. Otelin bayramda tek ve çift kişilik oda fiyatı, kahvaltı ve KDV dâhil 149 TL.

 
Çift kişilik odalarda ekstra konaklama yapacak üçüncü kişi konaklama ücreti kahvaltı ve KDV dahil 74,50 TL. Fenerbahçe İncek Tesisleri’nde 7-12 yaş arası çocuklara özel yüzde 50 indirim uygulanıyor. 7-12 yaş arasında çocuklar ebeveynleri ile aynı odada kaldıkları takdirde konaklama ücretine sadece 37,25 TL eklenecek.

 

Falezlerin üzerindeki muhteşem manzarası, şehrin alışveriş ve eğlence merkezlerine çok yakın mesafede olan Antalya’nın ilk beş yıldızlı oteli Divan Antalya, misafirlerine Akdeniz, Toroslar ve Körfez manzarasının keyfini birlikte sunuyor. Antalya’nın Roma duvarları, Osmanlı konakları, Yivli Minare Camii ve Hadrian Kapısıyla ünlü tarihi kale içi mevkii sadece birkaç adım uzağınızda…

 

15 – 21 Kasım tarihleri arasında Divan Antalya’da uygulanacak olan özel fiyatlar ise tek kişilik oda 225 TL. Otelde iki kişilik odada kişi başı 150 TL, üç kişilik oda 405 TL, 7-12 yaş arası çocuklar için ise konaklama ücreti 75 TL. 0-6 yaş arası çocuklar ebeveynleri aynı oda da kaldıkları takdirde ücretsiz konaklayabiliyor. Misafirlerin evlerine daha da dinlenmiş olarak dönebilmeleri için kişi başı 15 dakika Relax masajı hediye ediliyor.

 
Divan Pastanesi’nde hazırlanmış leziz “bayram tatlısı” ikramı da yapılacak olan Divan Antalya’da fiyatlara açık büfe kahvaltı, açık büfe akşam yemeği dahil. Divan Antalya’nın bayrama özel avantajlı konaklama fiyatlarının içerisinde ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi, fitness center kullanımı, Türk Hamamı, sauna, jakuzi, masa tenisi ve tenis, mini golf ve bilardo kullanımları bulunuyor.

 

Bayram sabahında güne güzel bir açık büfe kahvaltı ile başlamak ve günün yorgunluğunu d – Wellness Center’ın saunasında ve buhar odasında üzerinizden atmak, sonrasında ısıtmalı taş yataklarında dinlenmek ve bayramın keyfini odanızda devam etmek istiyorsanız Divan Çorlu sizleri bekliyor. Kapılarını 1 Temmuz’da misafirlerine açan Divan Çorlu’nun bayram fırsatlarında, deluxe odalarda konaklama ücreti € 55’dan başlıyor. Konaklama ücretine KDV ve kahvaltı dahil değil.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.