Divan İstanbul Oteli’nin Genel Müdürlük görevine Yulia Kardeşoğlu getirildi

Divan İstanbul Oteli, sektörün deneyimli bir ismini kadrosuna dahil etti. Divan İstanbul Oteli Genel Müdürlüğü görevine uluslararası zincir otellerde önemli deneyime sahip Yulia Kardeşoğlu getirildi.

01/07/2024 11:42
Divan İstanbul Oteli’nin Genel Müdürlük görevine Yulia Kardeşoğlu getirildi

Lüks ve konforu bir arada sunarak misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatan Divan İstanbul’un yönetimi deneyimli bir isme emanet edildi. Turizm sektörünün omurgasını oluşturan otelcilik/konaklama sektöründe ulusal ve uluslararası deneyime sahip olan Yulia Kardeşoğlu, Divan İstanbul Otel’inin Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Rusya Arkhangelsk doğumlu Yulia Kardeşoğlu, 2008 yılında St. Petersburg Ekonomi Üniversitesi, Dünya Ekonomisi ve Uluslararası Turizm Bölümü’nden mezun oldu. Büyük tutkuyla bağlı olduğu turizm ve otelcilik sektörüne ilk adımını eğitimi devam ederken atan Yulia Kardeşoğlu, 24 yıllık kariyer yolculuğunda dünyanın önde gelen otel zincirlerinde çeşitli görevler üstlendi. Ortaya koyduğu başarı ve üstün performansla, görev aldığı markalara önemli katkılar sağladı.

Yulia Kardeşoğlu, Divan Grubu’na katılmadan önce Paramount Hotels & Resorts, Kapadokya'da yer alan Sacred House, Mandarin Oriental Bosphorus, Hagia Sofia Mansions İstanbul gibi uluslararası alanda söz sahibi otellerde üst düzey görevlerde bulundu. Yulia Kardeşoğlu, Rusça’nın yanı sıra ileri derece İngilizce ve Türkçe biliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.