Divan Grubu’na yeni transferler...

Divan Grubu, yeni transferlerle güçlendi. Grubun farklı bölümlerine, Türkiye pazarında hizmet vermiş, uluslararası otel zincirlerinde görev almış yeni profesyoneller katılmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan Grubu’na yeni transferler...

1992 Yılından bugüne; Hilton, Ritz Carlton ve Swissôtel Grupları’nın Yurtiçi, Radisson SAS Grubu’nun Yurtiçi - Yurtdışı projelerinde yönetim pozisyonlarında görev almış A. Murat Oldaç, Kasım 2009 itibariyle, Divan Grubu’na transfer oldu ve şu an itibariyle, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otelinin Cluster Resident Manager görevini sürdürüyor. Ayrıca, grubun farklı bölümlerine, Türkiye pazarında hizmet vermiş, uluslararası otel zincirlerinde görev almış yeni profesyoneller de katılmaya devam ediyor.

1992 yılından bu yana turizm sektörünün önemli markalarında yönetici pozisyonunda görev alan A. Murat Oldaç, Divan Grubu’nda, bu yılın sonunda yeniden açılması planlanan Divan İstanbul Oteli’nin ve halen hizmet vermekte olan Divan İstanbul City Oteli’nin Cluster Resident Manager görevini yürütmeye başladı. Murat Oldaç ayrıca Divan Grup Otelleri’nin Satış & Pazarlama ve Gelirler Yönetimi sorumluluğunu da üstlenmiş bulunuyor.

Gruba ayrıca, Türkiye pazarında hizmet vermiş, uluslararası otel zincirlerinde görev almış yönetici transferleri de sürüyor; Nur Bilgin, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City Otelleri Satış & Pazarlama Müdürlüğü görevine, Mina Ertem, Divan Otelleri Ulusal Satış Müdürlüğü görevine ve Selin Karaosmanoğlu, Divan Grubu Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine başladılar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.