Distinguished Hotels Türkiye Gelişim Direktörü Hülya Aslantaş...

Turizmde 40 yıla yaklaşan birikimiyle, Hülya Aslantaş, ülkemiz konaklama sektöründen çok özel bazı otelleri Distinguished’in küresel koleksiyonuna kazandırmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Distinguished Hotels Türkiye Gelişim Direktörü Hülya Aslantaş...

“Special” kategori ve butik otellerin hızla yaygınlaştığını kaydeden Hülya Aslantaş, “İlk aşamada dünya çapında 100 otel ile sınırlanması planlanan, “Distinguished’in koleksiyonuna, Türk konaklama sektöründen çok özel üyeler kazandırmayı hedefliyorum. Ülkemiz genelinde, çoğu son 20 yılda yapılan ve 1 milyona yaklaşan yatak kapasitemiz bulunuyor, ancak özel kategori ve butik otellerin, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de popülerliği giderek artmakta” dedi.

Türkiye bizim için önemli bir destinasyon olacak
Distinguished Hotels Avrupa Gelişim Direktörü Paul Follows yaptığı açıklamada, “Hülya Aslantaş’ı yıllardır tanıyorum. Skal International bünyesinde daha önce beraber çalışma fırsatımız olmuştu. Kendisi, Avrupa’daki en saygın ve etkili turizm profesyonellerinden biridir. Ekibimize katılması onur vericidir. Distinguished müşterileri; kültür ile gelişmiş beğenileri olan ve seyahat etmeyi iyi bilen kişilerdir. Türkiye, bu anlamda bizim için çok önemli bir destinasyon olacaktır” diye belirtti.

Hülya Aslantaş, kimdir?
1984 yılından itibaren kurduğu ve Başkan yardımcısı olduğu Universal Travel Services şirketiyle toplantı ve kongre organizasyonlarının yanı sıra özel ilgi ve kültür guruplarına hizmet sunuyor. 2000-2004 yılları arasında TÜRSAB Başkan yardımcısı ve 2008 – 2009 yılları arasında Skal International Dünya Başkanlığı görevini de sürdüren Hülya Aslantaş, 75 yıllık Skal International dünyasında ilk Türk Başkan oldu.  Hülya Aslantaş, 1995 yılından bu yana, Global – Blue Turkiye’nin de Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor.  Global Blue, ülke çapında turistlere KDV iadesi hizmetini sunmanın yanı sıra, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara gibi belli başlı destinasyonlar için hazırladıkları şehir haritaları ve alışveriş rehberleriyle de özellikle otellerde turistlere ücretsiz dağıtılan en geniş yayın ağını oluşturuyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.