Develi Restaurant, kebap yiyeni sigortalıyor...

Develi Restoranları müşterilerini kazalara karşı sigortalamaya başladı. Arif Develi, Kültür Başkenti için çalışanlarına İngilizce eğitimi aldırdıklarını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Develi Restaurant, kebap yiyeni sigortalıyor...

Develi restoranları, kebap yemeye gelen tüm müşterileri gıda zehirlenmesi ya da ayağı kayıp düşme gibi tehlikelere karşı sigortalayacak. Develi Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı Arif Develi, "Müşterilerimiz bundan sorna bizden kaynaklanan tğm hatalara karşı sigortalı olacaklar. Restoranda ıslak bir semine basıp düşerse ya da bizden kaynaklanan gıda zehirlenmesi gibi risklere karşı yemek yemeye gelen tüm müşterilerimizi sigortalayacağız" dedi.

Ergo İsviçre Sigorta ile anlaştıklarını kaydeden Develi talebin kendilerine turist grubu getiren bir turizm şirketinden geldiğini, bunun üzerine tüm müşterileri sigortaladıklarını kaydetti. Develi ayrıca İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde tüm servis elemanlarına İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce bölümü öğretim üyelerinden dersleri aldıklarını da sözlerine ekledi Diyet yapanlar için daha hafif kalorili kebap mönüsü oluşturduklarını kaydeden Develi, diyetisyenlerle birlikte çalıştıklarını söyledi. Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Develi ise Diyet kebapların ne kadar kalorili olacağı konusunda halen bir diyetisyenle çalışma aşamasında olduklarını açıkladı.

'Bu yıl Boğaz'da yatırım düşünüyoruz'...

Develi Restaurant Yönetim Kurulu Üyesi Ali Develi 2010'da 3-4 milyon dolarlık yatırım planları olduğunu da söyledi. Alışveriş merkezlerinde 7 corner açacaklarını belirten Ali Develi, 2011 yılında ise İngiltere ve Rusya'dan gelen talepleri değerlendireceklerini kaydetti.

25 Milyon TL yıllık ciro...

Develi Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı Arif Develi (solda) ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Develi yılda 25 milyon TL ciro yaptıklarını söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.