DENTUROD da TÜROFED üyesi oldu...

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'in 22 Ocak 2011 tarihinde Antalya'da yapılan genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği”nin(DENTUROD) üyelik başvurusu onaylandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
DENTUROD da TÜROFED üyesi oldu...

Türkiye’nin en geniş şemsiye örgütlerinden biri olarak Türk turizminin en önemli ayağı olan konaklama kesiminde güç birliğini temsil eden TÜROFED”in üye sayısı, DENTUROD”un katılımı ile 13”e yükseldi..

 

TÜROFED Başkanı Ahmet Barut yaptığı açıklamada, Denizli bölgesinin de federasyona katılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek “ Tüm Türkiye'yi kucaklayan federasyonumuz çok önemli bir destinasyon  olan Denizli”nin  katılımı ile daha da güçlenmiştir. Benzeri bölge katılımları önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Bu katılımın sektöre hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Denturod Başkanı Şeref Karakan  ise, geçtiğimiz hafta yaptıkları Genel kurul'da TÜROFED'e katılma kararı aldıklarını belirterek “Katılım kararımız, TÜROFED Yönetim Kurulunca onaylanarak bu süreç sonuçlanmış oldu. Bu oluşumun içinde bulunmanın Denizli turizmine ve işletmecilerine büyük güç katacağına inanıyoruz. Yıllardır hayal ettiğimiz bu sürecin gerçekleşmesi bizleri çok mutlu etti” şeklinde konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.