Deniz Turizmi Birliği Genel Kurulu toplanıyor..

Marina ve Yat İşletmecilerinin oluşturduğu 68 üyeli Deniz Turizmi Birliği(DTB)’nin 8’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı; 25.Nisan.2010 Pazar Günü saat 13.30’da Sinop Kültür Merkezinde yapılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Deniz Turizmi Birliği Genel Kurulu toplanıyor..

Kuruluşundan bugüne kadar Ege ve Akdeniz kıyılarımızda sektör ve kamusal kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içersinde Deniz Turizmi alanında sektörel disiplinin oluşması ve uluslararası rekabet gücümüzün artması için çalışan Marina ve Yat İşletmecilerinin oluşturduğu 68 üyeli DENİZ TURİZMİ BİRLİĞİ (DTB)’nin 8’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı; 25.Nisan.2010 Pazar Günü saat 13.30’da Sinop Kültür Merkezinde yapılacak.

 

Kruvaziyer turizmin hızla gelişmesi Karadeniz’in ilk 5 destinasyon içersine girmesi, Karadeniz’e kıyısı olan tüm ülke ve kentlere, turizm ve ekonomik açıdan çok önemli katkılar sağlayacaktır.

 

2010 yılı Olağan Genel Kurulumuz sırasında Sinop’ta yapılacak çalışmalar Ege ve Akdeniz’de üslendiğimiz görevi, Deniz Turizmi Birliği olarak Karadeniz’e taşıyabilmek için çizdiğimiz bu yeni rotadaki gücümüzü artıracaktır.

 

İngiltere'de kruvaziyer turizminin önde gelen otoritelerinin yaptığı araştırmaya göre belirlenen listede beşinci sıraya yerleşen Karadeniz’de bu yıl Sinop’a uğrayacak kruvaziyerler yanında Yalta-Sinop arasında düzenlenecek seferlerle de Sinop Limanının tekrar eski canlı günlerine kavuşması beklenmektedir.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.