Dedeman Silk Road Tashkent, en iyi otel seçildi...

Yurtdiçi ve yurtdışında 21 otele sahip olan Dedeman Hotels & Resorts International’ın Özbekistan’daki oteli “Dedeman Silk Road Tashkent”, 16. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı’nda “Özbekistan’ın En İyi Oteli” ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Silk Road Tashkent, en iyi otel seçildi...
Dedeman Silk Road Tashkent Hotel, daha önce de 2005 ve 2007 yıllarında “Yılın Oteli” seçilirken, 2006 ve 2008 yılında ise otelin o dönem ki genel müdürleri “Yılın Genel Müdürü” ödülüne layık görülmüştü.

Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı; Azerbaycan, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Çin, Kıbrıs, Malezya, BAE, Rusya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İsviçre ve Tayland gibi 25’ten fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşti. Fuar kapsamında düzenlenen ödül töreninde ‘Özbekistan’ın En İyi Oteli’ ödülünü ‘Dedeman Silk Road Tashkent’ kazandı.

Dünya ticaret tarihinin mihenk taşı İpek Yolu’nun en önemli duraklarına ev sahipliği yapan ve Orta Asya’nın en kalabalık ülkesi olan Özbekistan Taşkent’teki ‘Dedeman Silk Road Tashkent’, Sovyet ve Orta Asya İslam kültürünün mimarisi ile bölgede standartları yükseltiyor.
Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bulunan Dedeman Silk Road Tashkent, 206 odası, şehrin merkezindeki ihtişamlı binası ile göz dolduruyor. Otel, mükemmel konumuyla keyifli konaklamalar yaşatırken birbirinden leziz tatları barındıran restoranı, pastanesi ve barı ile de konuklarının beğenisini kazanıyor. Dedeman Silk Road Tashkent, misafirlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan odaları, toplantı ve ziyafet salonları, Life Style sağlık ve güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzuyla konuklarını ağırlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.