Dedeman Palandöken, sezonu açtı...

Dedeman Hotels & Resorts International, Erzurum’un kayak merkezi Palandöken’deki gözde iki otelinden biri olan Dedeman Palandöken’in %21 indirim kampanyasıyla, bu kış konuklarının içini ısıtacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Palandöken, sezonu açtı...

Kayak tutkunlarının yıl boyunca beklediği kış sezonunu bu yıl 1 Aralık 2010 tarihi itibariyle açacak olan Dedeman Palandöken, tatil için Palandöken’i tercih eden konuklarına unutulmaz anlar yaşatacak. Palandöken’in her yaş grubuna hitap eden pistleri ve Dedeman Hotels & Resorts International’ın hem Türkiye hem yurtdışındaki tüm otellerinde sergilediği geleneksel misafirperverliğiyle, Dedeman Palandöken unutulmaz bir kayak macerası yaşamak isteyenlerin bu yıl da uğrak mekanı olacak.

 

Palandöken, 2011 yılında  dünyanın en önemli spor etkinliklerinden birisi olan Universiade Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak. Birçok spor dalını bir araya getiren bir kültür ve spor festivali olan Universiade için Dedeman Hotels & Resorts International telesiyej sayısını 9’a yükseltirken, snowboard için yapılan olimpik ölçülerdeki Half-Pipe ve Slopestyle parkurlarını da hizmete soktu. Yeni yatırımlarla Palandöken’de bu yıl hayata geçirilen Atlama Kulesi, Buz Hokeyi, Buz Pateni ve Corling salonları da, dileyen misafirlere kayak sporunun yanısıra farklı kış sporlarını da deneme imkanı sağlayacak.

1994 yılından bu yana konuklarına en iyi kalitede hizmet veren otel, iki yıl önce yenilenen binası ve 170 standart, 12 deluxe 1 süit olmak üzere toplam 183 odasıyla misafirlerinin tüm beklentilerine cevap veriyor. Dedeman Palandöken bu yıl sporseverlere, 1-26 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri konaklamalar için 21 gün önce yapılan rezervasyonlarda %21 indirim imkanı sağlayacak. Hem amatör hem profesyonel kayakçıların tercihi olan otel, konumu, hizmetleri, tüm beklentilere cevap veren odaları ve sunduğu kaçırılmayacak fiyat avantajlarıyla bu kış adeta herkesi Palandöken’e çağırıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.