Dedeman Latakia’nın imzaları atıldı...

Suriye’de faaliyet gösterecek dördüncü oteli olan Dedeman Latakia’nın imza törenini, görkemli bir kokteylle kutlayan Dedeman Hotels & Resorts International, konuklarına misafirperverliğin ve zarafetin buluştuğu unutulmaz bir gece yaşattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Latakia’nın imzaları atıldı...

Dedeman Hotels & Resorts International, 2009 yılında Suriye’de açtığı 3 yeni oteli Dedeman Damascus, Dedemen Palmyra ve Dedeman Aleppo ile Ortadoğu’ya doğru büyük bir adım attı. Bu 3 yeni otelle yalnızca Ortadoğu pazarına girmekle kalmayan  Dedeman Hotels & Resorts International, Suriye Turizm Bakanlığı’yla imzaladığı anlaşma ile Türkiye-Suriye ilişkilerinin güçlenmesine de büyük katkı sağladı. Türkiye’nin en büyük otel zinciri olan Dedeman, geleneksel misafirperverliğiyle takdir gördüğü Suriye’de, büyük bir ilgiyle karşılandı.

 

Dedeman Hotels & Resorts International Suriye’de açtığı ilk 3 oteliyle yakaladığı başarıdan sonra, Intourist Sinara Ltd.’nin mal sahibi olduğu 4. projesi için ilk adımı attı. Her detayında Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’nin hissedildiği bir kokteyl ile imza töreni kutlandı. Geceye katılan Dedeman Hotels & Resorts International Genel Müdürü Tamer Yürükoğlu, “Suriye’de çok sıcak karşılandık. Ve şimdi, Suriye misafirperverliği ve leziz Suriye mutfağının tadını çıkarmak isteyen konuklarımıza yeni bir otel ile hizmet verecek olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Dedeman Latakia konuklarına beklentilerinin üzerinde bir tatil fırsatı sunacak. Çocukları “Çocuk Klübü”nde oynarken, otel misafirleri de 400 metrelik sahilin keyfini çıkaracak.  Deniz ve kumu tercih etmeyenler, açık ve kapalı havuzlardan yararlanabilecek. Romantik bir tatil için Dedeman Latakia’yı tercih eden konuklara büyüleyici bir atmosfer sunacak olan Wellness Center, içindeki SPA ile de unutulmaz anlar yaşatacak. Dedeman Latakia, restoranlarıyla da oldukça iddialı olacak.  Ayrıca otelde iş seyahatindeki konuklar ise 300 metrekarelik kongre salonunda toplantılarını gerçekleştirme imkanına sahip olacaklar.  Bunun yanı sıra otel konuklarına, 27 aile suiti, 36 junior suit, 54 grand suit ve 96 deluxe suit olmak üzere, dekorasyonu ve konforuyla öne çıkan toplam 261 eşsiz oda seçeneği sunulacak.

 

Dedeman Hotels & Resorts International’ın Suriye’deki 4. oteli Dedeman Latakia 2012’de hizmete girecek. .

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.