Dedeman İstanbul'da, 'Suriye Gecesi'...

Suriye’deki 3 oteli ve 2013 yılında hizmete girecek olan Dedeman Latakia oteliyle Türk otelciliğinin Ortadoğu’daki en önemli temsilcisi olan Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman İstanbul‘da 10 Şubat 2011 tarihinde “Suriye Gecesi” düzenlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman İstanbul'da, 'Suriye Gecesi'...

Farklı kültürleri bünyesinde barındıran Türkiye, komşusu olan Suriye’nin kültürünü ve mutfağını bu gece ile tanıma fırsatı buldu.  Suriye Arap Cumhuriyeti Turizm Bakanı Saadalla Agha Al Kala’nın himayelerinde gerçekleştirilen bu özel geceye, Suriye Arap Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı Danışmanı Sayın Aiad Salama, Suriye Başkonsolosu Mamoun Hariri ile eşi Naemma Hamdan katıldı.

 
Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Sayın Tamer Yürükoğlu, “2009 yılında zincirimize katılan, Suriye’de faaliyet gösteren Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra ve Dedeman Aleppo otellerimiz ile Ortadoğu’ya doğru büyük bir adım attık ve geleneksel misafirperverliğimiz ile takdir gördüğümüz Suriye’de, büyük bir ilgiyle karşılandık. 2013 yılında da Suriye’nin güzel sahil şehri Latakia’da 4. otelimizi hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bu akşam ilkini düzenlediğimiz, bundan sonra gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz bu gecemizde, komşumuz olan Suriye’nin kültürünü ve mutfağını tanıyarak Suriye ve Türkiye’nin dostluğunda ileri bir adım daha atılmasına katkıda bulunacağımıza inanıyorum.” diyerek görüşlerini belirtti.
 
Gecede Dedeman Hotels & Resorts International Kurumsal Şefi Hüseyin Bölük ve Dedeman Palmyra’nın Suriyeli Şefi Muhammed İsmail’in hazırladığı yöreye özgü lezzetler sunuldu, özel dans gösterisi ile misafirler keyifli saatler geçirdiler.  Dedeman İstanbul Balo Salonu’nda kına, tarot falı ve nargile gibi geleneksel temalar Suriye müziği eşliğinde misafirlere Suriye eğlencesi yaşattı.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.