Dedeman Güre–Nurhayat Thermal Resort & Spa” kapılarını açtı

Türkiye’nin köklü yerli otel zincirlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, Kazdağları'nın eşsiz doğal güzellikleri ve termal kaynaklarıyla ünlü beldesi Güre’de, yeni oteli “Dedeman Güre – Nurhayat Thermal Resort & Spa”yı hizmete açtı.  

24/09/2024 13:17
Dedeman Güre–Nurhayat Thermal Resort & Spa” kapılarını açtı

Sağlık ve konforu bir araya getiren otel, 21 Eylül'de düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılış töreni; projenin yatırımcısı, Nurhayat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yalçın, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Demiray, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ve birçok davetli katılım gösterdi.

Kazdağları’nın doğal zenginlikleriyle modern konfor buluştu 

Dedeman Güre – Nurhayat Thermal Resort & Spa, termal turizmi sağlık ve huzur dolu bir tatil anlayışıyla birleştirerek misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Kazdağları’nın şifalı kaynakları ve bol oksijenli doğası, oteli bölgenin yeni cazibe merkezlerinden biri haline getiriyor. Dedeman’ın geleneksel misafirperverliği ile modern tasarım anlayışı, konuklarına unutulmaz bir tatil fırsatı sunacak.

4 ayrı kategoride toplamda 132 odasıyla hizmet veren otelde sunulan geniş spa ve wellness hizmetlerinin yanı sıra Termal olanaklar ile sağlıklı yaşamın keyfini çıkaran misafirler, aynı zamanda otelin geniş restoran ve bar seçenekleri ile de farklı gastronomik lezzetlerin tadına varacak.

Kurumsal etkinlikler için mükemmel altyapı ve zengin gastronomi seçenekleri

Kurumsal etkinliklere yönelik sunduğu kapsamlı olanaklarla da öne çıkan otel, 4 adet toplantı salonu ve modern teknolojilerle donatılmış iş merkezleri ile bölgenin önemli bir iş ve tatil destinasyonu olmaya aday. Otelin bünyesinde bulunan ana restoran, lobby bar, snack bar ve vitamin bar gibi çeşitli alanları, misafirlere her an keyifli bir ortam ve leziz tatlar sunmayı hedefliyor.

Kurumsal etkinliklere yönelik sunduğu kapsamlı olanaklarla da öne çıkan otel, 4 adet toplantı salonu ve modern teknolojilerle donatılmış iş merkezleri ile bölgenin önemli bir iş ve tatil destinasyonu olmaya aday. Otelin bünyesinde bulunan ana restoran, lobby bar, snack bar ve vitamin bar gibi çeşitli alanları, misafirlere her an keyifli bir ortam ve leziz tatlar sunmayı hedefliyor.

Termal ve deniz turizmini bir araya getiren eşsiz konsept

Kazdağları'nın şifalı termal sularını misafirleriyle buluşturan Dedeman Güre – Nurhayat Thermal Resort & Spa, aynı zamanda bölgenin deniz turizmine de kapı aralarken, ziyaretçilerinin farklı beklentilerine kusursuz bir biçimde cevap veriyor. Bölgedeki termal kaynaklar ve deniz olanakları, oteli cazip kılan en önemli unsurlardan biri olarak öne çıkıyor.

Yaşar Yalçın: “Dedeman Güre Nurhayat, Turizm sektöründeki atılımın sembolü”

Nurhayat Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen bu yatırım, Güre ve Kazdağları bölgesinin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor. Nurhayat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yalçın, törende yaptığı konuşmada, “Dedeman Güre – Nurhayat Thermal Resort & Spa’nın bölgeye ve turizm sektörüne hayırlı olmasını diliyorum. Kaz dağlarının eteklerinde modern dokunuşlarla yüksek standarda sahip otelimizi, ülkemizin turizm sektöründeki büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.  Amacımız, bu doğal değerleri misafirlerimize deneyimleteceğimiz güzel ve ferah bir otel inşa etmekti, çok şükür bu arzumuzu gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Ergün Demiray: “Bölgeye güzel bir liman yakışır” 

Törende konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Dedeman olarak, sadece bir otel zinciri kurmuyoruz; insanların yaşamlarına dokunan, onlara değer katan bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Bu yıl imzalı projelerimizle birlikte 70 olan otel sayımızı önümüzdeki yıl 100’e çıkaracağız. Güre’deki bu tesis, Dedeman kalitesinin zirveye ulaştığı, misafirperverliği ve hizmet anlayışıyla fark yaratan bir yer oldu. Ancak, güzel bir tesis inşa etmek yeterli değil; tesisleri asıl özel kılan içindeki insanların güler yüzü ve hizmet kalitesidir.

Biz, çalışanlarımızla birlikte misafirlerimize en iyi hizmeti sunarak yatırımcılarımızı mutlu ediyoruz. Ayrıca, bu bölgenin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracak büyük bir fırsat var; bu bölgeye güzel bir liman yakışır. Özellikle cruise turizmine yönelik Güre'ye kazandırılacak modern bir liman, bölgeye önemli bir katma değer sağlayarak, turizmi bir üst seviyeye taşıyacaktır. Buradaki doğal güzellikleri dünyaya tanıtmak için çok daha fazlasını yapmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

Banu Dedeman: “Dedeman Güre Nurhayat bizim için ayrıcalıklı”

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman; “Turizm, yatırım ve gönül işi. Büyüme yolculuğumuzda yeni bir otelle anlaşmadan önce muhakkak tesisin bulunduğu yere gidip, görerek detaylı bir biçimde inceliyoruz. Yılda belki 40-50 otel geziyoruz.

Genelde yeni otellerde isim olarak, otel hangi il veya ilçede bulunuyor ise lokasyonun ismini Dedeman markasının yanına getirerek kullanıyoruz. Ancak bu kadar güzel bir tesisin Nurhayat ismini tutarak bizim için ayrıcalıklı ve özel olduklarını kendilerine göstermek istedik. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Ertaş: “Önceliğimiz çevre, doğa ve insan odaklı olmalı”

Açılışın son konuşmasını gerçekleştiren Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek ve bu güzel tesisi bize kazandıran değerli yatırımcımıza teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte, ilçemizde böylesine tesislerin sayısını ne kadar çok artırırsak gerek ülkemizde gerek uluslararası düzeyde daha bilinir hale geleceğiz.

Önceliğin çevre, doğa ve insan odaklı olması da bizim için çok önemli. Bu sloganla yola çıktığımızda gelecek nesillerimize çok daha faydalı hale geleceğimiz kanaatinde olduğumu belirtmek istiyorum” diye belirtti.  Açılış töreni kurdele kesimiyle devam ederken, tüm davetlilerin katıldığı akşam yemeği ile son buldu. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.