Dedeman Foto Maraton'un kazananları açıklandı...

Ünlü fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz ve Dedeman Hotels & Resorts International’ın Dedeman Şile’de ortaklaşa düzenlediği Foto Maraton’un ilk üç finalisti belli oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Foto Maraton'un kazananları açıklandı...

Türkiye’nin farklı noktalarından gelen katılımcılarla gerçekleşen Foto Maraton’ın birincileri Gonca Aksoy - Berhan Dönmez, Dedeman Bodrum’da çift kişilik bir hafta sonu tatili kazanırken, ikinciliği, plajdaki insanları görüntülediği fotoğrafıyla Bülent Kıran aldı. Bülent Kıran bu başarısıyla Muammer Yanmaz ile 8 haftalık temel fotoğraf eğitimine hak kazandı. Bisiklete binen küçük bir çocuğu objektifinden yansıtan Pelin Ercun ise üçüncü ödül olan Muammer Yanmaz ile 4 dijital fotoğraf düzenleme eğitimi ödülüne layık görüldü.

 

Foto Maraton’ın ilk ayağı Dedeman Şile’de, ünlü fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz’ın önderliğinde gerçekleşti. Katılımcılar, programda ‘insan’ temalı fotoğrafın nasıl çekileceği yönünde bilgiler edindiler ve sonrasında bilgilerini Şile’nin farklı yerlerindeki karelere yansıttılar. Dedeman Şile’de verilen seminer sonrasında maratoncular, Şile’de günümüzde halen var olan, el emeğiyle dokunan ünlü şile bezi tezgahlarının bulunduğu Kabakoz ve Akçakese Köyleri’nde fotoğraf çekme imkanı buldu.

 
Ardından Ovacık Köyü’ne geçerek mangal kömürü yakanları, sonrasında ise Şile Merkez, Maşatlık Parkı ve Şile Fener’i çevresinde bulunan kişileri fotoğraf karelerine sığdırdılar. Katılımcılar, 2. gün ise Riva Plajı’nda farklı ortamda ve ışıkta insan portreleri çekme imkanı yakaladılar. Maratoncular turun sonunda, Dedeman Şile’nin havuzunda yorgunluklarını attılar.

 

Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile ağırlanan katılımcılar arasından ilk üç finalist belirlendi ve birbirinden özel ödüller kazandılar. Foto Maraton, her defasında farklı bir şehirde, farklı ortamda katılımcılarla buluşacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.