Dedeman’dan Kazdağları’na yeni otel imzası

Dedeman Hotels & Resorts International, “Herkesin Dedeman’ı” olma vizyonu doğrultusunda büyüme stratejisini geliştirmeye devam ediyor. Yeni markalar ve konseptleriyle turizm sektörünün farklı kulvarlarında yer alan marka, son olarak Dedeman Güre-Nurhayat Thermal Resort & Spa imza törenini gerçekleştirdi.

20/08/2024 11:29
Dedeman’dan Kazdağları’na yeni otel imzası

Dedeman Hotels & Resorts International ile Nurhayat Gayrimenkul arasında gerçekleşen imza töreni ile Kazdağları’nın büyüleyici eteklerinde yer alacak Dedeman Güre- Nurhayat Thermal Resort & Spa için önemli bir adım atıldı.

İmza törenine Nurhayat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yalçın ve Ailesi, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Dedeman yöneticileri katıldı.

Dedeman Güre- Nurhayat Thermal Resort & Spa, Türkiye’nin en prestijli termal destinasyonlarından biri olarak konumlanacak. Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Kazdağları’nın huzur veren eteklerinde yer alacak tesis, toplamda 132 odası ile misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi sunacak. Otel, geniş oda seçenekleri ve modern tasarımıyla da dikkat çekiyor. Tesisin 2024 yılının Ekim ayında kapılarını açması bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.