Dedeman'dan dev transfer...

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, sektörde 40 yıllık tecrübesiyle, Hilton Otelleri’nin eski Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jean-Paul Herzog atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'dan dev transfer...

Jean-Paul Herzog, Türkiye turizm camiasında, 1987 yılında üstlendiği Ankara Hilton’un Açılış Genel Müdürü ve sonrasında 1991-1995 yılları arasında yürüttüğü İzmir Hilton Açılış Genel Müdürü görevleri sırasında saygın bir yer edindi. Herzog, Hilton Worldwide bünyesinde,  işletmedeki mevcut  45 otel ile  yeni açılacak 32 otelin sorumluluğunu yürüttü.

Daha sonra Hilton Worlwide  Scandic Başkanı pozisyonu ile birlikte, Türkiye dahil Avrupa’nın da içinde bulunduğu bazı bölgeler için Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Ve son olarak da  Jean-Paul Herzog, Hilton Otelleri Ortadoğu ve Afrika Başkanı görevinden kısa bir süre önce emekli oldu.

Dedeman Holding A.Ş. ve Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman; “Sayın Jean-Paul Herzog‘un yönetim kurulumuza katılmasından mutluluk duyuyor, Türkiye ve uluslararası alandaki tecrübe zenginliği ile şirketimizin yurtiçi ve yurtdışı büyüme hedeflerine ulaşmasında bize yardımcı olacağına inanıyoruz.” sözleriyle Herzog’un Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanması ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.