Dedeman'dan, "Çocuk Aşçılar Projesi..."

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da 6 Ağustos günü “Çocuk Aşçılar Projesi” gerçekleşti. Proje kapsamında, Dedeman Antalya’da konaklayan 5 - 8 yaş arasında çocukları olan ailelerle yapılan görüşmeler sonucunda, iki ailenin çocukları deneyimli aşçılar eşliğinde pasta yaptılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'dan, "Çocuk Aşçılar Projesi..."
Dedeman Antalya, kendi alanında ilk olan projelerine devam ediyor. Emsaliz Misafir Deneyimi projesi kapsamında, otelde konaklayan ailelerin 5 – 8 yaşları arasındaki çocukları aşçı kıyafetlerini giyerek Dedeman mutfağında çalışma imkanı buldular. Projenin ilki, 6 Ağustos 2010 günü, 5 yaşındaki Ceren Ertürkler ve 7 yaşındaki Yusuf Sami Öztopbaş’ın katılımıyla gerçekleşti.
Katılımcılar ilk başta heyecandılar ama her geçen dakika heyecanları zevke dönüşerek birbirinden lezzetli iki pasta yaptılar. Günün sonunda Ceren ve Yusuf Sami  Akdeniz Restaurant’a kendi elleri ile yaptıkları pastalarını ailelerine servis yaparak keyifle yediler. Proje esnasında çekilen fotoğraflar cd haline getirilerek bu güzel anıyı Dedeman Antalya olarak ölümsüzleştirdiler.

Her iki aile konu hakkında “İlk defa böyle bir uygulama duyduk. Açıkçası biraz da merak ederek geldik. Fakat çok keyif aldık. Bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza değer verdiğinizi görmek , onların bu işten son derece keyif aldığını izlemek  bizi çok mutlu etti. Unutamayacağımız bir anımız oldu” dediler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.