Dedeman Cappadocia Hotel'den, örnek davranış...

Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center çalışanları, “Doğayı Sev, Yeşil Koru” kampanyası dahilinde otelin bulunduğu yerleşkenin belirli noktalara ağaç dikimi yaptı. Bir çok otel çalışanlarının destek verdiği kampanyada, günde 130 adet ağaç dikildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Cappadocia Hotel'den, örnek davranış...

Bir çok otel çalışanlarının destek verdiği kampanyada, günde 130 adet ağaç dikildi ve her dikilen ağaca, diken kişinin adı verildi. Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center Genel Müdürü Gündüz Yeşil’in de katıldığı günde, çalışanlar birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Yeşil alanların giderek azaldığı ve zarara uğratıldığı, doğanın dengesinin her geçen gün olumsuz yönde etkilenmesi sonucunda yok olan yeşil alanların yerini doldurmak için, Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center kollarını sıvadı. Sosyal sorumluluk projesi dahilinde tüm otel personeliyle birlikte 130 adet ağaç dikimi yaparak doğaya katkıda bulunan Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center, bir yandan ağaçların tohumlarını atarken diğer bir yandan ortak bir çalışmaya imza attılar.

 

Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center Genel Müdürü Gündüz Yeşil, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada “Anadolu’muzun şirin kenti Nevşehir ve dünyanın göz bebeği Kültür ve Turizm Başkenti Kapadokya da başta olmak üzere, biz turizm işletmecileri olarak doğamızı korumak ve yeşilleştirilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.