Dedeman Antalya'dan konuklarına “Süt Banyosu ve Kleopatra Masajı”...

Kurulduğu ilk günden bugüne konuklarını “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile ağırlamanın haklı gururunu yaşayan ve Antalya’da bir simge haline gelen Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Life Style International bünyesinde çok özel bir hizmete daha imza atıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Antalya'dan konuklarına “Süt Banyosu ve Kleopatra Masajı”...

Antalya’nın en çok tercih edilen otelleri arasında yer alan ve  dünya standartlarında kalite anlayışıyla hizmet veren Dedeman Antalya, konuklarına “Süt Banyosu ve Kleopatra Masajı” hizmeti vermeye başladı.

 

 

Dedeman Antalya, konuklarına günün stresinden uzaklaşmaları için özel bir bir hizmet daha sunuyor. Özel yapım mermer küvet içinde 50 litrelik su ve süt karışımı ile hazırlanan “Süt Banyosu” ile cilt parlaklık ve sağlık  kazanıyor.  Güzelliğine düşkün özellikle kadın misafirler bu özel süt banyosunun ardından  “Kleopatra Masajı” ile yorgunluklarını atıyorlar.

 
Özel olarak hazırlanmış aromalı bitkisel yağlar eşliğinde yapılan 30 dakikalık masaj sonrası hem cilt hem de ruhunuz sağlık ve huzur doluyor. Bu uygulamalardan sonra konuklar artık kendilerini daha sağlıklı ve güzel hissediyorlar. 

 

Misafirlerine sağladığı farklı üyelik seçenekleriyle daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Life Style Internationa , özel çocuk havuzu bölümü ile hizmet veren  kapalı havuz ve spor salonun yanısıra Life Style SPA bölümünde rahatlatıcı bir ortamda, lüks bir konforla, değerli ürünler ve benzersiz terapiler eşliğinde bakım ve sağlık hizmetleri de sunuluyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.