D-Fly Booking, Anadolu’da acentelerle buluşuyor

Türkiye'nin köklü turizm firmalarından Diana Travel ve Tigris Turizm’in hayat verdiği, B2B konsolidatör olarak uçak bileti, otel, tur, transfer, araç kiralama, vize hizmetleri başta olmak üzere tüm seyahat ürünlerini online olarak sunma kabiliyetine sahip olan D-Fly Booking, Anadolu şehirlerinde acentelerle buluşmalarına start verdi.

13/10/2024 00:02
D-Fly Booking, Anadolu’da acentelerle buluşuyor

Türkiye turizmine dinamizm getirme hedefiyle yola çıkan D-Fly Booking, sektöre doğru ürünleri hızlı şekilde ulaştıracak.130 ülkede, 20.000’den fazla destinasyon, 1.000.000’dan fazla otel, 122.000 noktada transfer hizmeti, 500’den fazla havayolunu kapsayan geniş ürün yelpazesine sahip olan D-Fly Booking, Van’da acentalar tarafından büyük bir ilgi karşılaştı.

Van’da organize edilen kahvaltıda Vanlı acentelerle buluşan D-Fly Booking Kurucu Ortağı Davut Günaydın, D-Fly Booking’in turizm ve seyahat sektörüne getirdiği yenilikler hakkında bilgi verdi. Günaydın: “Turizm kuşkusuz çok büyük bir mecra. Bu sektör içinde ne olursa olsun; ulaşım, vize, transfer gibi seyahat alt yapı destekleri en önemli ortak noktadır. Burada en önemli konu projemiz bir yerden ithal veya üzerinde çalışılmış bir program değil. Bu program, tamamen bize özgü, baştan yazılmış, test edilerek hayata geçirildi.

D-Fly Booking, Van’ın ardından tanıtım gezisine Muş, Hakkari, Bitlis, Şırnak, Mardin, Batman ve Diyarbakır ile devam edecek

Bu platformda bir acenta ihtiyaç duyabileceği her hizmeti ve bilgiyi ekranda görebiliyor. Güven kuşkusuz günümüzde en hasret duyulan ve maalesef değişkenlik gösteren bir kavram. Yeni nesil bu teknoloji ile iş ortaklarımıza tecrübe etmedikleri bir kolaylık ve güvenli işlem alt yapısı sunmaktayız. Bunu zaten sizler de tecrübe edince anlayacaksınız. İşin özü teknolojiyi ayağınıza getirdik” diye konuştu. D-Fly Booking, Van’ın ardından tanıtım gezisine Muş, Hakkari, Bitlis, Şırnak, Mardin, Batman ve Diyarbakır ile devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.