CVK Park Bosphorus Hotel, Meme Kanseri farkındalık ayına dikkat çekti

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda bulunan CVK Park Bosphorus Hotel, Meme Kanseri farkındalık ayına özel etkinlik gerçekleştirdi. Meme Kanseri farkındalık ayına dikkat çekmek ve çalışanlarını bu önemli konuda bilinçlendirmek amacıyla çalışanlar arasında resim yarışması düzenlendi.

24/10/2024 22:21
CVK Park Bosphorus Hotel, Meme Kanseri farkındalık ayına dikkat çekti

CVK Hotels & Resorts grubunun lüks segmente hizmet veren beş yıldızlı oteli CVK Park Bosphorus Hotel, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında farkındalık yaratmak ve çalışanlarını bu önemli konuda bilinçlendirmek amacıyla özel bir resim yarışması düzenledi. Otel çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği yarışmada, birbirinden yaratıcı ve anlamlı eserler sergilendi.

Yarışma kapsamında, CVK Park Bosphorus Hotel’in misafirleri ve çalışanları, sergilenen eserleri online olarak oylayarak en beğenilen üç eseri seçtiler. Oylamalar sonucunda kazanan ilk üç eser ödüllendirilirken, bu eserler otel yönetimi tarafından satın alındı. Elde edilen gelir ise meme kanseri ile mücadele eden sivil toplum kuruluşlarına bağışlanarak, bu anlamlı amaca katkıda bulunuldu.

CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Murat Arslan etkinlikle ilgili; “Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Lüks konaklama deneyimimizin yanı sıra, toplumsal bilinci artırmak ve çalışanlarımızın yaratıcı yeteneklerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, otelimizin sosyal sorumluluk anlayışının bir yansımasıdır” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.