Cornelia Golf Club, sezonu açtı...

En prestijli saha kabul edilen ‘Nick Faldo Golf Course’da yer alan David Leadbetter Golf Academy’le golfçüler sezona bomba gibi hazırlanıyor. Kalitesi ispatlanmış eşsiz hizmetini golf severlerle buluşturan Cornelia Golf Club içinde yer alan David Leadbetter Golf Academy(DLGA) ise, golf tekniğini geliştirmek ve ya golf öğrenmek isteyenleri hazırlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Cornelia Golf Club, sezonu açtı...

Antalya Belek’te, bölgesinin en prestijli sahası olan ‘Nick Faldo Golf Course’un içinde yer aldığı  Cornelia Golf Club, sezonun açılışıyla birlikte  yurtiçi ve yurtdışından birçok golfçuyu ağırlamaya başladı. Kalitesi ispatlanmış eşsiz hizmetini golf severlerle buluşturan Cornelia Golf Club içinde yer alan David Leadbetter Golf Academy(DLGA) ise, golf tekniğini geliştirmek ve ya golf öğrenmek isteyenleri hazırlıyor.

Antalya Belek’te 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası dünyaca ünlü golfçu Nick Faldo’nun imzasını taşıyor. 27 delikli, uluslararası bir golf sahası olan ‘Nick Faldo Golf Course’, birçok turnuvaya da ev sahipliği yapıyor.  Golf sporunun gelişimi için uzun soluklu çalışmalar yapan Nick Faldo, sahanın mimarlığını üstlenirken, ünlü ismin imza attığı saha pek çok golfçunun ilgisini çekiyor. Burada oyun oynamayı bir prestij olarak kabul edilen golf sporu tutkunları A’dan Z’ye olan her şeye bir adımda ulaşabilmenin keyfini de çıkarıyor. s

Cornelia Golf Club bünyesi içerisinde açılan David Leadbetter Golf Academy  (DLGA) ise golf öğrenmek ve tekniğini geliştirmek isteyen sporcular için bulunmaz bir imkan. Cornelia Golf Club Türkiye’deki İlk Leadbetter Golf Academy İşletmesini üstlenirken golf sporunun yaygınlaşması için önemli bir adım atıyor. Dünyaca ünlü golf sporcularından aldıkları eğitimleri David Leadbetter Golf Academy’e gelen sporseverlere öğreten eğitmenler, golf konusundaki ustalıklarını aktarıyorlar. 

Dünyada üst düzey ders eğitimi ve araç gereçleriyle büyük bir ağa sahip olan David Leadbetter Academy, Avrupa, Amerika ve Asya’da olmak üzere üç kıtada yer alan şubeleriyle golfu büyük kitlelere tanıtma ve öğretme çabasıyla hareket ediyor. Teorik ve felsefi ders tekniklerini,  herkesin ve her yaş grubunun rahatça anlayacağı bir dille öğreten David Leadbetter Academy, Antalya Belek’te yer alan Cornelia Golf Club’ta birçok golf tutkunuyla buluşuyor.

Baharın gelişiyle alternatif tatil arayışlarına girenler için fıstık ağaçlarıyla çevrili, doğal alanı en fazla korunmuş golf sahası olan Nick Faldo Golf Course’da enerji dolu bir tatilin tadını çıkarıyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.