Cornelia Diamond, dünyanın tercihi oldu...

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, dünyanın tercihi olduğunu arka arkaya aldığı uluslar arası başarılarla tescil ettiriyor. Cornelia Diamond son olarak Rusya ve BDT pazarı için en popüler otellerin sıralandığı TopHotels "En İyi 100 Otel" sıralamasına en üstlerden girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Cornelia Diamond, dünyanın tercihi oldu...

Cornelia Diamond Golf Resort &Spa, tüm dünya turistlerinin en fazla tercih ettiği oteller arasına girmeye devam ediyor. Daha önceleri turizmde prestij unsurları olan The Travelife Collection ve Conde Nast Johanses “Tavsiye Edilen Oteller” listesine giren Cornelia Diamond şimdi de Rusya ve BDT pazarının dünyada en çok tercih ettiği dördüncü otel olma başarısını gösterdi.

Rusya ve BDT pazarı için en popüler otellerin sıralandığı TopHotels “En İyi 100 Otel” sıralaması belli oldu. Turizmin gözde merkezlerinden Cornelia Diamond dünyanın en önde gelen tesislerinin kıyasıya yarıştığı bu listede en üst sıralarda yer alarak bir kez daha Türk turizminin gurur kaynağı oldu.

Rusya ve BDT ülkelerinden tüketiciler oylarıyla en popüler otelleri belirledi. Her yıl geleneksel olarak yapılan liste Rusya’nın önde gelen değerlendirme sitelerinden “TopHotels.ru”daki 1 Temmuz 2009-1 Temmuz 2010 dönemi arasındaki tüketici yorumları sonucunda oluşturuluyor.

Daha önce dünya turizminin seçiminin göstergesi olan The Travelife Colleciton ve Conde Nast Johanses listelerine girerek başarısını kanıtlayan Cornelia Diamond “Top Hotels En İyi 100” sıralamasında da yer alarak gurur ve sevincini iyice katladı. Müşteri memnuniyeti üzerine kurulu politikasıyla dünyanın tercihi haline gelen Cornelia Diamond böylece büyük bir başarıyı daha bünyesine eklemiş oldu.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.