Coral Travel, 15'inci yılını Moskova'da kutladı...

OTI Holding bünyesinde faaliyetlerine devam eden Coral Travel, görkemli bir davetle Rusya’daki 15’inci yılını kutladı. Coral Travel’ın Genel Müdür’ü Coşkun Yurt’a ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Coral Travel, 15'inci yılını Moskova'da kutladı...

Coral Travel, MITT 2010 Fuar’ına katılan misafirlerle birlikte 3.500’ün üzerinde Rus turizm acentesinin yetkililerini de ağırladı. Açılış konuşmasını Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt’un yaptığı etkinlikte, şirketin 15 yıllık gelişim politikası, başarılarının arkasında yatan faktörler ve gelecek planları hakkında misafirlere bilgi verdi.

MITT 2010’a 650 metrekare alana kurulu 2 katlı stand ile katılan Coral Travel’ı fuar süresince, çalışmakta olduğu 15 ülkenin turizm yetkilileri, Rusya turizm otoriteleri, 26 Rus ve uluslarası havayolu, banka ve sigorta şirketleri yetkililerinin yanı sıra medya mensuplarının da dahil olduğu 15 binin üzerinde profesyonel ziyaret etti. Bir çok iş bağlantısının kurulduğu fuarda dünyanın önde gelen 45 oteli Coral Travel standında 2010 ürünlerini sergiledi.  

 

Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı’ndan ödül…

 

Kuruluşunun 15’inci yılı kutlamasına da katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt’a ödül verdi. Transaero Havayolları ve Rus Seyahat Endüstrisi Birliği Başkanı da Coral Travel’ı kutladı. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay dışında 17 ülkenin büyükelçi ve konsolosları, Rusya Federal Turizm Ajansı üst düzey yöneticileri, Rusya Tur Operatörleri Derneği yöneticileri, Rusya ve uluslararası havayolları firmalarının üst düzey yetkilileri, Rusya ve yabancı pek çok banka ve sigorta şirketlerinin yetkilileri Coral Travel’in mutlu gecesine katıldı.

Parti, Rus mega star Phillip Kirkorov ve “Todes” bale şovu ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise; DJ Romeos’un performansı ile son buldu. Transaero Havayolları ve Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Başkanı’nın Genel Müdür Coşkun Yurt’u kişisel olarak kutladığı geceye, Türkiye, İspanya, Mısır, Tayland, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Vietnam, Maldivler, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur’dan misafirler katıldı.

OTI Holding, Rusya pazarında 2’inci sırada...

 

OTI Holding’in Rusya pazarında faaliyet gösteren iştirakleri Coral Travel, Sunmar, Blue Sky ve A Class, 2009 yılı verilerine göre Rusya pazarında 2’inci sırada yer aldılar. 16’ıncı sezonunda, mevcut 15 destinasyonuna Rusya, İsrail ve Fas’ı da katan Coral Travel, yeni sezona 500 bin katalog ile hazırlandı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.