Concorde De Luxe Resort, yeni yıl coşkusuna hazır...

Yeni yılı Türkiye’nin en gözde tatil merkezi Antalya’da bulunan ve uçak şeklindeki mimarisiyle Türkiye’nin en ünlü tematik otelleri arasında yerini alan Concorde De Luxe Resort’ta karşılamak isteyenler dinlenmenin ve eğlencenin tadına doyacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Concorde De Luxe Resort, yeni yıl coşkusuna hazır...

Antalya'nın Lara sahilinde yer alan ve ‘Ultra Her Şey Dahil’ sisteminde konuklarını ağırlayan Concorde De Luxe Resort’ta yeni yıl coşkusu bir başka yaşanıyor. Concorde De Luxe Resot’un her türlü konfor ve lüksün düşünüldüğü odaları Royal Suite ve Grand de Luıxe Suite, çocuklu aileler için özel olarak tasarlanan odaları Family Suite, rahat ve konforlu Junior Suite, Dublex ve Standart odaları her türlü isteğinize yanıt verecek nitelikte. Konfor, huzur ve hizmetin ön plana çıkarıldığı Concorde De Luxe Resort’ta yılbaşı tatilinizi en güzel ve keyifli şekilde geçirmeniz için her ayrıntı düşünüldü.

 
Birbirinden farklı A’la Carte restoran alternatifleri ve deneyimli aşçıları ile misafirlerine birçok farklı mutfağı tatma imkanı sağlayan Concorde De Luxe Resort yeni yıla girerken damak tadınıza da hitap edecek. Le Buffet Ana Restoran’da açık büfe keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. İtalyan Mutfağı’nın en seçkin lezzetlerini sıcak bir atmosfer ve kaliteli bir hizmet ile Da Vinci A’la Carte Restoran’da tadabilir, Uzakdoğu’nun büyüsünü ve gizemini Asiana A’la Carte Restoran’da keşfedebilirsiniz.
 
Vinario Wine Bar&Steak House’da sevdiklerinizle birlikte damak tadınıza uygun şarap ve ızgara etler eşliğinde keyifli sohbetler yapabilir, Akdeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde servis edilen deniz ürünlerinin keyfine Poseidon A’ la Carte Restoran’da varabilirsiniz. Kurban Bayramı’nda Türk mutfağının zengin yemek çeşitlerini Dafne Restoran’da tatmak, Barbeque A la Carte Restoran’da seçmiş olduğunuz ızgara çeşitlerini kendi zevkinize göre pişirmek de diğer lezzet seçenekleri arasında.
 
Yeni yıla daha canlı ve zinde girmek isteyenler için toplam 4000 m2 alan üzerine kurulan Carpe Diem Spa Merkezi sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Carpe Deim Spa’nın en modern ekipmanlar ile sizler için özel tasarlanan bakım kabinleri, eşsiz bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak.  Birbirinden farklı masaj terapileri, Spa bakımları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan uygulamalar ile canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkartın.
 
Concorde De Luxe Resort Hotel, özel mimarisi, konforlu odaları, lüks restoranları, ruhunuzu arındırabileceğiniz Carpe Diem Spa Merkezi ve daha birçok ayrıcalığıyla bu sene de yeni yılın tüm coşkusunu yaşatıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.