Cömertoğlu Grubu, Phuket'te 5 yıldızlı otel yapacak...

Cömertoğlu Grubu, Tayland’ın balayı adası olan Phuket'te 5 yıldızlı otel yapacak. Delphin adıyla açılacak otel, bölgeye 'herşey dahil'i de öğretecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Cömertoğlu Grubu, Phuket'te 5 yıldızlı otel yapacak...

Türk turizmciler, dünyanın balayı merkezi Phuket'e de all inclusive'i (herşey dahil) öğretecek. Antalya'da 4 otelinde toplam 5 bin yatak kapasitesiyle faaliyet gösteren ve sektörde büyüme planları yapan Cömertoğlu Grubu, Phuket Adası'na herşey dahil sisteminde faaliyet gösterecek 5 yıldızlı otel konseptiyle yatırıma hazırlanıyor.

 

Mısır'da da 5 yıldızlı bir otel yatırımı için start veren, İstanbul’un Avrupa Yakası'nda da bir şehir oteli sahibi olmak için görüşmelerini hızlandıran grup, 2015 yılına kadar 100 milyon dolarlık yatırımla 2 yeni otel daha palnlıyor ve yatak kapasitesini 7 bine çıkarmayı hedefliyor.

 

2012'de Mısır'da tesis...

Phuket Adası'nda yine bir Türk girişimcinin sahip olduğu Kempinski tarafından işletilen otelin arazisinin yanında 80 dönümlük bir arazi üzerine Delphin Otel markasını taşımayı planladıklarını söyleyen Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu, Phuket özellikle Avrupa, ABD ve Japonya'dan çok sayıda turist çekiyor. Biz de yatırım için fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Komşu arazide 5 yıldızlı bir otel planımız var. Orada Antalya'da çok başarıyla uyguladığımız all inclusive sistemiyle faaliyet göstereceğiz. Bizi özellikle istiyorlar çünkü pazar bu konsepti öğrenmek istiyor" dedi. Mısır Hurghada'da da 1.500 yataklı otel ve tatil köyü için çalışmalarım başlattıklarını ve 2012'de hizmete açacaklarını açıklayan Cömertoğlu, burayı sunduğu yüksek 'kârlılık' nedeniyle seçtiklerine dikkat çekti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.