Club Nena, 2011'e sağlam adımlarla giriyor...

Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, 2011 yılı için Almanya’daki tüm büyük tur operatörleri ile anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club Nena, 2011'e sağlam adımlarla giriyor...

Türkiye’nin en çok yatak kapasitesine sahip bölgelerinden olan Manavgat Kızılağaç bölgesinin en köklü tesislerinden olan Club Nena, bir ilke imza atıyor. 2011 yılı için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Club Hotel Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik,  Kızılağaç bölgesinde Almanya’nın en büyük tur operatörleri ile kontrat yapan tek tesis olduklarını söyledi. 1/2 FLY (TUI Grup), Preisknüller (Neckermann-Thomas Cook), Tjaerborg (REWE Grup), ALLTOURS,  FTI,  ÖGER TOURS, SCHAUINSLAND, L'tur ile anlaşmalar yapan Clun Nena, Akdeniz çanağında  Almanya'nın en büyük tur operatörleriyle anlaşma yapan ender tesislerden biri olma özelliğini de taşıyor.

2010 yılına 336 odasını yenilemiş olarak giren ve sezona ortalama %97 doluluk oranıyla devam eden Club Nena, tecrübesini yatırıma dönüştürerek,  bölge halkına da istihdam sağlamaya devam ediyor. Club Nena, sadece Almanya pazarında yapmış olduğu anlaşmalarla değil, akademik dünyaya verdiği destek, sosyal projeleri ve tarım uygulamalarında uluslararası standartlaşmaya gitmesiyle de Türk turizminde örnek olarak gösteriliyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.