Chef Star Yarışması, Antalya'da yapılacak...

Türkiye'nin en iyi gastronomi takımının seçileceği 'Chef Star' yarışması, 4-5 Haziran tarihlerinde Antalya Cam Piramit'te yapılacak. Yarışmanın organizasyon ekibinde, usta aşçılar Eyüp Kemal Sevinç ve Rafet İnce de katılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Chef Star Yarışması, Antalya'da yapılacak...

Konuyla ilgili olarak Aşçı Haber” Yayın Danışmanı ve otel yöneticisi Recep Arısoy’a bilgi veren Chef Club Başkanı Ali Selek, yarışmanın meslek adına çok fayda sağlayacağını belirtti.

Selek, "Bu organizasyon da, Türkiye’deki 2 federasyon başkanlarımızı ve aşçı dernek başkanlarımızı bir araya getirebilmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi. Ali Selek konuşmasını, "Çok deneyimli kadrolar oluşturuyoruz bunlardan 2’cisi Uluslar arası bilgiye sahip çok değerli dostlarımız olan Sayın; Eyüp Kemal Sevinç ve Sayın; Rafet ince ile birlikte çalışacağız" sözleriyle sürdürdü. 

Rafet ince “CHEF STAR” yarışmasının İletişim Koordinatörlüğü'nü, Eyüp Kemal Sevinç ise, Yarışma İçi Konsept Koordinatörlüğü'nü yürütecek.

“CHEF STAR” yarışmasının farklı olduğunu belirten Ali Selek, "Takım yarışmasının çok önemli olduğunu vurgulamak için, bilinmişin dışında bir yarışma formatı hazırladık. Yarışmanın içinde 5 'Cors Menü' uygulayacak oteller ve okullar, Antalya’nın ve Türkiye’nin seçkin insanlarını, iş, siyaset ve sanat camiasını bir araya getirecek" dedi .

“Chef Star" yarışması, Antalya “Cam pramit” te gerçekleştirilecek. 14 profesyonel mutfağın  tamamı ekipman ana sponsoru  “Öztiryakiler”  tarafından kurulacak. "Bizler dernek olarak sadece yarışmacılara, mutfaklarını ve banket masalarını ve masa giydirmelerini vereceğiz. Yiyecek ve içecek malzemelerini oteller ve okullar kendileri getirecekler. Her okul ve otel 7 kişilik ekip ile temsil edilecek ve 5 'Cors Menü' yapacaklar  otel klasmanında ekip lideri olarak F/b müdürü, okul klasmanında ise okul mutfak hocaları olacak" diyen Ali Selek, şu ana kadar çok iddialı tesislerin kayıt yaptırdıklarını söyledi. Yarışmada ciddi bir rekabet olacağının altını çizen Başkan Selek, yarışma da 3 kişilik Noter ve 20 kişilik teknik jürinin görev alacağını belirtti. (Aşçı Haber.Com)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.