ÇEŞTOB’un yeni başkanı Belge: 2025 sezonunda büyük bir atılım yapacağız

Çeşme Turistik Otelciler Birliği’nin (ÇEŞTOB) genel kurulunda seçimi kazanan Orhan Belge ve ekibi, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Orhan Belge, “Yeni dönemde Çeşme’yi turizm alanında daha da geliştirmek için çalışacağız” dedi.

08/09/2024 20:46
ÇEŞTOB’un yeni başkanı Belge: 2025 sezonunda büyük bir atılım yapacağız

24 Ağustos 2024 tarihinde yapılan genel kurulda göreve gelen Orhan Belge ekibi, ilk yönetim kurulu toplantısını Reges a Luxury Collection Resort & SPA’ da gerçekleştirdi. Toplantıda ulusal ve uluslararası turizm fuarlarını masaya yatırdıklarını ve bu süreçte fuarlara güçlü bir katılım kararı aldıklarını ifade eden ÇEŞTOB Başkanı Orhan Belge, “Güzel olan kıskanılır, Çeşme’de her zaman kıskanılan bir destinasyon. O sebeple pahalılık gibi olumsuz algılar yaratılmaya çalışıyor. Bu yeni dönemde Çeşme’yi özel kılan yanlarını öne çıkararak Çeşme’yi daha da parlatacağız. Fuarlar da bunun için ilk adım olacak” dedi.

"Çeşme’yi yabancı turistle de beslemek zorundayız"

ÇEŞTOB yönetimi ile üyeler arasında daha sıkı bir bağ oluşturmak için yakın zamanda Çeştob Üyeleri ile “Yeni Dönem Buluşması” adı altında bir araya geleceklerini ifade eden Belge, “Kaymakamlığımızla, Belediyemizle, Emniyetimizle, Çeşme Esnaf Odasıyla ve diğer Tüm Kurumlarla iç içe çalışacağız, yakın zamanda da ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Çeşme sadece bölgemizin değil ülkemizin de çok özel bir lokasyonudur. Çeşme’yi sadece yerli turistle değil, yabancı turistle de beslemek mecburiyetimiz var” dedi.

“Hedefimiz, 2025 sezonunda büyük bir atılım yapmak”

2024 turizm sezonunu da değerlendiren Belge, “Çok iyi bir sezon geçirmedik, 2023’ü yakaladık ancak hedefimiz olan 2019’u yakalamaktan uzak kaldık. Hedefimiz 2025 yılında bunu sağlamak. Çeşme kimseyle yarışmıyor, kendisiyle yarışıyor. Rüzgarıyla, doğal güzellikleriyle, temiz ve güler yüzlü hizmetiyle çok farklı bir destinasyon burası. Kıskanılmasının sebepleri de bunlar. Olumsuz algıların önüne geçerek Çeşme de Turizmi hak ettiği seviyeye çıkaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun için göreve geldik” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.