Çeşme'den, sezon öncesi 'Sanatçılı' tanıtım...

Türkiye’de iç turizmin yükselen yıldızı İzmirÇeşme, yaz sezonu öncesi yeni bir tanıtım hamlesi başlattı. Ünlülerin destek verdiği tanıtım kampanyasında, Hadise, Demet Akalın, Gülşen, BKM Mutfak, Beyaz, Serdar Ortaç gibi sanatçılar tatilcileri gazete, bilboard ve televizyonlardan Çeşme’ye davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çeşme'den, sezon öncesi 'Sanatçılı' tanıtım...

Hadise ve Gülşen’in şarkılarında yer alan ‘Gel gel ve dön gel, hep gel’ sözlerinin Çeşme ile birleştiği tanıtım organizasyonu, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) koordinasyonunda gerçekleştiriliyor. Çeşme turizmine verdiği destek için önümüzdeki günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı ziyaret etmeyi planlayan ÇEŞTOB yönetimi, Bakan’a kampanyaya katılması teklifinde bulunacak.

ÇEŞTOB Başkan Vekili Yakup Demir, Çeşme’nin İstanbul, Bursa gibi büyük kentlerde yaşayanlar tarafından tercih edildiğini belirterek, “Özellikle kaliteden ödün vermeyen ve her şey dahil turizme kafa tutan Çeşme, eğlence ve tatili bir arada yaşamak isteyenler için vazgeçilmez bir yer” dedi. Demir, yeni kampanya ile Çeşme’nin rakibi Bodrum’dan bir adım öne geçmeyi hedeflediklerini  sözlerine ekledi.

 

 

‘HEDEFİMİZ 1 MİLYON  GECELEME’

 

Demir, “Geçen yıl 800 bin geceleme  gerçekleşen Çeşme’de bu kampanya ile birlikte yüzde 30’luk bir artış bekliyoruz. Hedefimiz 1 milyonun üzerinde geceleme ile Çeşme’yi eğlence ve turizmin merkezi haline getirmek olacak” dedi. (HT)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.