Caladdo Restaurant’ta, ‘Happy Hours’ zamanı...

Pera’nın 24 saat açık restoranı Caladdo’da, Nisan ayı boyunca, ‘Happy Hours’ keyfi var. İtalyanca’da, ‘benim’ anlamına gelen ‘Mia’ ile ‘Pera’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’in, Caladdo Restaurant’ında, Nisan ayı boyunca, 17.00 ile 19.00 arasında düzenlenen ‘Happy Hours’a davetlisiniz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Caladdo Restaurant’ta, ‘Happy Hours’ zamanı...

Dostlarınız ve arkadaşlarımızla birlikte geçireceğiniz keyifli anlarda; 1 tane aperatif içecek ve snack menüden seçeceğiniz 1 yemeği, kişi başı KDV dahil 19 TL’ye alabilirsiniz.

İtalyanca’da, Galata’nın eski adı olan ‘Caladdo’ ismini taşıyan restoran; özel tariflerle donatılmış zengin menüsünde, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekleri bir araya getiriyor.

‘Her yemekte mutluluk, her yudumda keyif’ yaşatan Caladdo Restaurant, kahverengi ve turuncu renklerden oluşan dekorasyonu ile ev sıcaklığını yaşatıyor.

5 yıldızlı hizmet anlayışıyla, 24 saat hizmet veren Caladdo Restaurant’a, adım attığınız andan itibaren, size düşen tek şey; kendinizi İstanbul’un sihirli rüzgarına bırakmak ve lezzet yolculuğunun ardından, Pera’dan güzel anılarla ayrılmak olmalıdır. 

 

Happy Hours

17:00 ile 19:00 saatleri arasında

1 aperatif içecek ve  snack menüden seçilecek 1 yemek

 

 

Kişi başı; 19 TL (KDV dahil)

 

 Rezervasyon: 0 212 245 0 245

 

           


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.