BYOTELL'in kalitesi onaylandı...

Hizmete girdiği tarihten itibaren kalite çalışmalarını sürdüren ve sunduğu tüm hizmetleri sürekli olarak iyileştirmeyi ilke edinen BYOTELL’in ayrıcalıkları uluslararası standartlarda da belgelenmiş oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BYOTELL'in kalitesi onaylandı...

BYOTELL, “TQCSI  Uluslararası Belgelendirme”  firması tarafından yapılan denetimlerle ISO 9001 Kalite Yönetimi, ISO 14001 Çevre Yönetimi ve ISO 10002 Misafir Memnuniyeti sistem belgelerini alarak, önemli bir başarıya imza attı.

 

BYOTELL ayrıca, sürdürülebilir çevre felsefesi ile enerji verimliliği ve geri dönüşümü destekleyecek alt yapı ve eğitim çalışmalarını tamamlayarak “Bureau Veritas” firması tarafından yapılan denetimlerle çevreye duyarlı tesislere verilen Yeşillenen Oteller belgesini almaya hak kazandı.

5 Kasım'da BYOTELL’de gerçekleşen sertifika törenine TUROB Başkanı Timur  Bayındır, TQCSI  belgelendirme firması genel müdürü Gökhan Namal, Breau Veritas  temsilcileri ve otel  personeli katılmıştır.

Sertifikalar Byotell genel müdürü Ahmet Seymen,  toplam kalite ve standartları komisyon başkanı Oktay Sidar, başkan yardımcısı Ruhi Çetinkaya ve üyeler Berna Akın, Ahmet Hamza ve Mete Eken’e teslim edildi. 

 

Törende konuşma yapan Oktay Sidar, bu ekip olarak yaptıkları çalışmaların üzerinde durdu.

 

TQCSI genel müdürü Gökhan Namal konuşmasında kalite standartlarının önemini vurgularken,  BYOTELL’in bu konuya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

 

Komisyon başkan yardımcısı Ruhi Çetinkaya   otel bünyesinde çevre ile ilgili yaptığı çalışmaları anlattı  ve tüm personele çevreyi koruma konusunda önerilerde bulundu.

 

Son olarak Breau Veritas firmasından Gülnaz Kurtulmuş, BYOTELL’e çevreye duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.