BW The President Hotel, "Yeşil Yaprak" aldı...

BW The President Hotel, uluslararası Best Western zinciri içinde dünya çapında "Yeşil Yaprak" alan sayılı oteller arasına girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BW The President Hotel, "Yeşil Yaprak" aldı...

İstanbul’un ilk, ülkemizin ikinci ‘Yeşil Yıldız’ını alan BW The President Hotel, uluslararası Best Western zinciri içinde dünya çapında ‘Yeşil Yaprak’ alan sayılı oteller arasına girdi.

Best Western International’ın en önemli rezervasyon kanallarından biri olan uluslararası web sitesi (www.bestwestern.com)’da; BW The President Hotel ‘Yeşil Yaprak’ sembolü ile yer alıyor.

 
Otellere yapılan rezervasyonlardaki talepte etken bir kriter olan ‘Yeşil Yaprak’ sembolü, Türkiye’deki Best Western otelleri arasında, sadece BW The President Hotel için kullanılıyor.

 

Ekip olarak ‘Yeşil Yaprak’ almaktan mutluyuz...

 

Best Western zinciri içerisinde ‘Yeşil Yaprak’ alarak, dünyanın sayılı tesisleri arasına girmekten ekip olarak duydukları mutluluğu dile getiren BW The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, “Otelimizin, çevreye duyarlı olması konusunda, son birkaç yılda, 5 milyon doların üzerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdik.

 

Zira, klima cihazları, ısıtma cihazları, soğutma kuleleri, buhar kazanları başta olmak üzere son teknoloji ile yenilediğimiz tüm altyapı yatırımının ardından; %22 elektrik tasarrufu, %40 su tasarrufu ve aylık ortalama 500 kg daha az deterjan kullanımı gibi sonuçları aldık. Aynı zamanda, düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz çevre eğitimi seminerleri ile hem tüm personelimizi, hem çevre esnafımızı bilinçlendirmeye devam ediyoruz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.