Bu yazın tatil şampiyonu, Türkiye...

Alman Lufthansa City Center isimli seyahat acentası zincirine göre Türkiye, bu yazın "Tatil şampiyonu."

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bu yazın tatil şampiyonu, Türkiye...

LCC'de Haziran ile Ağustos arasında yapılan rezervasyonlara göre, Türkiye bu süre içinde toplam yüzde 12´lik bir artış gösterdi. Bundan en büyük payı Antalya ve çevresi alırken, İstanbul da, LCC seyahat acentalarında başarılı destinasyonların arasında yerini aldı.

 

LCC'nin turizm ve satış müdürü Michael Schober, Türkiye'nin başarını şu sözlerle dile getirdi: "Türkiye bu yaz rakiplerin arasında en iyi fiyat-performans oranını gösterdi. Ülkenin herşey dahil ürünleri, özellikle bütçeleri kısıtlı aileler tarafından büyük rağbet gördü. İstanbul'un başarısı da şaşırtmadı. İstanbul zaten çok çekici bir metropol ve bu yıl Avrupa Kültür Başkenti olarak daha da çekici oldu."

 

Önümüzdeki kış sezonu için ise, LCC´de Mısır ve Oman en başarılı destinasyon olmaya aday. Michael Schober´e göre hem Mısır hem de Oman şu anda kış için çift rakamlı artışlar gösteriyor.

 

Alman Lufthansa City Center seyahat acentası zincirinin toplam 80 ülkede 600 şubesi bulunuyor.  Acentanın toplam 4 Milyar Euro'luk bir cirosu var. Almanya´daki 300 şubede toplam 2.500 eleman çalıştırıyor. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.