BookingAgora, havayolu sektörü temsilcilerini yaza veda partisinde buluşturdu

Online seyahat portalı olarak 2016 yılından bu yana hizmet veren, bugün dünya çapında 47 ülkede 5 binden fazla seyahat acentesi ve 12 binden fazla kullanıcıya seyahat çözümleri üreten BookingAgora, Sheraton İstanbul Levent Oteli’nde düzenlediği davette, havayolu temsilcileri ve GDS sistemleri yöneticileri ile bir araya getirdi.  

12/10/2024 21:34
BookingAgora, havayolu sektörü temsilcilerini yaza veda partisinde buluşturdu

Seyahat alanında kaliteli, hızlı ve güvenilir bir çözüm ortağı olma hedefiyle Türkiye’de ve yurtdışında emin adımlarla büyüyen online B2B seyahat portalı BookingAgora, düzenlediği geleneksel sektör buluşmalarına bir yenisini ekledi; yaza veda konseptiyle gerçekleşen davete havayollarının üst düzey temsilcileri ve GDS sistemleri yöneticileri katıldı.

BookingAgora’nın kurucu ortakları Aziz Ciga, Mahmut Ciga, Kadri Ciga, Sezgin Kara ve Murat Kahraman’ın ev sahipliği yaptığı geceye; THY, Pegasus, Lufthansa, Emirates Havayolu, Qatar Airways olmak üzere 20’den fazla havayolu firmasının üst düzey temsilcileri katıldı. Sheraton İstanbul Levent Oteli’nin bahçesinde düzenlenen davette DJ performansı, barbekü, sokak lezzetleri gibi ikramlar ve özel hediye çekilişleri de gerçekleşti.

"İş ortaklarımızı iş stresinden kurtarmak, birlikte yaza veda etmek ve bir arada  olmak istedik"

BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman; yaptığı konuşmada iş ortaklığı yaptıkları havacılık sektörünün değerli temsilcileri ile bir araya gelmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi: "İş ortaklarımızı iş stresinden kurtarmak, birlikte yaza veda etmek ve bir arada  olmak istedik. BookingAgora GDS ve NDC sistemlerini kendi altyapımıza entegre ederek havayollarını seyahat acenteleri ile buluşturan, havayolu biletlerinin satışa sunulduğu bir platform.

Bunu da sadece turizm otoriteleri tarafından belgelendirilmiş lisans almış seyahat acentelerine hizmet vererek satışa sunuyoruz. Havayolu ve acenteler arasında konsolidatör bir toptancı platformuz. Yapmış olduğumuz iş bu tam anlamı ile. Bunun dışında otel, transfer, paket turlar ve vize gibi ürünlerimiz de var. Bu gece özelinde bakarsak tamamen uçak bileti üzerine olan ürünümüzdeki tedarikçilerimizi, iş ortaklarımızı, ilgili havayollarını ve GDS’leri böyle güzel bir bahçede misafir edip yaza veda etmekti amacımız. Sektörün yüzde 80-90’ı katıldı. GDS olarak Sabre ve Travelport yöneticileri de aramızdaydı. Havacılık sektörü temsilcilerine bu gece bizi yalnız bırakmadıkları ve geldikleri için her birine tek tek teşekkür ediyoruz.’’

"Birlikte güçlenerek büyüyoruz’’

BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga ise, davete katılan misafirlere teşekkür ederek, "BookingAgora 8 ülkede satış ağı olan, 47 ülkede ise aktif satış yapan küresel bir seyahat toptancısı. Yerli ve yabancı birçok tedarikçi firma ile çalışıyoruz. Bu tedarikçilerin ulaşamadıkları ağlara da ulaşarak onların kapasitelerini dolduruyoruz, bu açıdan hem tedarikçilerimizin hem de acentelerin yanındayız.

Her ikisi ile de mutluyuz, onlar da bizimle mutlu. Bu gecenin amacı aslında yaptığımız işin sadece müşteri odaklı olmadığını aynı zamanda tedarikçi odaklı olduğunu onlara anlatmaktı. Birlikte güçlenerek büyüyoruz’’ dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.