Bodrumlu otelciler, ortak satış portalı kurdu...

Bodrum’un en seçkin otellerinin bir araya gelerek oluşturdukları platformun ‘bodrumagidiyorum.com’ adındaki ortak rezervasyon internet portalı, kasım ayı başında faaliyete geçiyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrumlu otelciler, ortak satış portalı kurdu...

Turistik konaklama kapasitesi büyük oranda orta ölçekli ve butik özellikteki otellerden oluşan Bodrum, sadece bu konudaki rezervasyon taleplerini karşılamaya dönük ilk rezervasyon portalına kavuşuyor. SMK Danışmanlık tarafından yazılımı tamamlanan ‘bodrumagidiyorum.com’ adındaki sitenin kasım ayı başlarında hizmete gireceği ve kış ayları boyunca açık olan tesislere hizmet vereceği bildirildi. Portal Şubat 2010’dan itibaren erken rezervasyon sürprizleri ile tam kapasitede çalışmaya başlayacak.

 

SMK Danışmanlık yetkilisi Serkan Ceylan, Bodrum’da küçük ve orta kapasiteye sahip bir çok seçkin turistik tesis bulunduğunu, bunların tek başlarına yeterince tanıtımlarını maliyetlerin yüksekliği yüzünden yapamadıklarını vurgulayarak, "Bu tesisler için ortak bir platform oluşturduk, bu platforma dahil olacak tesisler hiçbir komisyon bedeli ödemeden ortak tanıtımdan yararlanacaklar ve rezervasyon bedellerini doğrudan portal üzerinden ister taksitli ister nakit olarak kendileri tahsil edebilecekler" dedi.

 
Ceylan, Bodrum'un 12 ay pazarlanması için Türkiye genelinde altyapı çalışmasını yapacaklarını ve gerekli tanıtım  fonlarını oluşturacaklarını belirterek, portala dönük yoğun bir eğitim hizmetini de Platform üyelerine sunmayı hedeflediklerini bildirdi. Platform üyeleri yıl boyunca sektörel birçok seminer ve eğitimden de ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

Ortak platforma ilk aşamada 100 tesisin dahil olacağını ve Portaldan yararlanacak olan tesislerin belli bir hizmet ve servis kalite standardını tutturmaları gerektiğini kaydeden Serkan Ceylan, böyle bir portalın yerel olarak sadece belli bir ‘niş’teki tesislere yönelik hazırlanan  ilk ortak rezervasyon ve satış platformu olduğunu vurguladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.