Bodrum'un keyfini, İskandinav turistler çıkarıyor...

Bodrum'u, İskandinav ülkelerinden gelen turistler sahilleri şenlendirdi. Danimarka, Norveç, İsveç ve Finlandiya'dan gelen turistler, güneşli ve sıcak hava ile karşılaşınca deniz kenarına ve havuzlara akın etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'un keyfini, İskandinav turistler çıkarıyor...

Türkiye'nin büyük bölümünde yağışlı hava etkisini gösterirken, Bodrum'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Son bir hafta içerisinde Kuzey Avrupa ülkelerinden İngiltere ve Hollanda'nın yanı sıra Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya gibi soğuk ülkelerden gelen turistler Bodrum'da 27 derece hava ve 23 derece deniz suyu sıcaklığı ile karşılaşınca sahillere akın etti. Turizm sezonunun sonunda Bodrum'un dünyaca ünlü Gümbet, Kumbahçe ve Paşatarlası sahilleri yabancı turistlerle doldu. Bol bol denize girip güneşlenen, su sporu yapan turistlerin yarattığı manzaralar yaz aylarını aratmadı.

 

Gelecek ay yapılacak Londra Turizm Fuarı öncesi gelen yabancı turistlerin doping etkisini yarattığını belirten Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, Bodrum'da turizm sezonunu uzatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Tanıtım için kış sezonunda 12 turizm fuarına katılacaklarını belirten Başkan Kocadon, şu anda yüzde 80 doluluk oranına sahip otellerde kasım ayının sonuna kadar rezervasyon yapıldığını belirtti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.