Bodrum'da bu yaz, 'Kefaluka' rüzgarı esecek...

Forbes dergisi tarafından dünyanın en iyi 15 koyundan biri olarak seçilen Bodrum Akyarlar Koyu’nda bulunan Kefaluka Resort, bu yıl ikinci sezonunu geçirecek. 370 oda ve 14 lüks residence ile hizmet veren Kefaluka, Bodrum'da tatile imzasını atacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'da bu yaz, 'Kefaluka' rüzgarı esecek...
2009 yaz sezonunda müşteri kabul etmeye başlayan Kefaluka Resort, 2010 Haziran ayının ilk haftasında görkemli bir açılışla ve birinci sınıf hizmet anlayışıyla kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. Otelde yelken, rüzgar sörfü, katamaran gibi motorsuz veya motorlu her tür su sporu yapmaya olanak veren 440 metre uzunluğunda kum plajı, 1000 metrekare genişliğinde iskelesi, iskele barı ve plajda kişiye özel pavilion kiralama imkânı sunuluyor.

 

Ultra herşey dahil sisteminde hizmet verecek otel, her yaştan misafirin tatil beklentilerini karşılayabilecek altyapı ve hizmet anlayışı ile Bodrum’un en çok tercih edilen tesisi olmaya aday.

 

Bodrum şehir merkezine 25 km., Milas Bodrum havalimanına 60 km. mesafedeki tesiste; tenis kortları, mini futbol sahası, ısıtmalı ve ısıtmasız açık havuzlar, aquapark, oyun salonları, bowling, atış poligonları, okçuluk, squash, badminton, sinema, fitness center, bowlingin salonları bulunuyor, dalış ve tenis dersleri veriliyor. Çocuklara yönelik hizmet veren teenage ve mini kulüpler, çocuk oyun alanları ve çocuk restoranı da mevcut.

 

Otelde, 2 sinema salonu, kapalı disko, açık gece kulübü, 450 kişilik anfi ve gece/gündüz animasyon alanı bulunuyor.

 

SPA’SI, MASAJ ODALARI VE TÜRK HAMAMI GÖRMEYE DEĞER...

 

Kefaluka Resort’un SPA merkezi içinde ısıtmalı kapalı havuz, jakuzi, kapalı çocuk havuzu, farklı konseptlerde masaj odaları, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, şok havuzu, kar/buz çeşmesi ve macera duşu da yer alıyor.

 

Otelde Kasım-Nisan ayları arasında diyetisyen eşliğinde zayıflama, yenilme ve sağlık programı uygulanıyor. Ayşegül Aldinç, Ece Uslu ve Nilgün Belgün, Kefaluka Resort’un sağlık ve SPA programından faydalanan ünlü sanatçılar arasında. Soğuk havlu ve çiçeklerle karşılama, odaya kahvaltı servisi, özel banyo ve minibar düzenlemesi gibi ayrıntılarda gizli güzelliklerle Kefaluka Resort, yeni evlilere, özel bir balayı imkânı da sunuyor.

 

 

13'üncü Uluslararası Lions Konferansı, Kefaluka Resort'te yapılıyor.

Uluslararası 13. Lions Akdeniz Konferansı 25-28 Mart 2010 tarihleri arasında Bodrum Kefaluka Resort'te yapılıyor. Konferansa 18 ülkeden yaklaşık 500 davetli katılıyor. Konferansta "İnsani, sosyal ve kültürel ilişkiler - Kadına yönelik şiddet, Eko turizm, Küresel ısınma" konularında oturumlar yapılacak. Ayrıca İstanbul Exlibris Akademisi Derneği bir sergi düzenliyor. Küratörlüğünü Reyhan Çezik’in yaptığı ”Exlibris Akdeniz 2010” konulu sergi Bodrum Kefaluka Resort Hotel Sanat Galerisi'nde açılacak.

 

Sergiye İstanbul Exlibris Akademisi Derneği Üyeleri Ayşe Anıl, Ayşen Erte, Betül Uras, Birgül Hacıalioğlu, Dilara O.Gürses, Erol Ünal, Esin Kuseyri, Esra Kizir Gökçen, Gülden Günaydın, Mine Arasan, Münevver Cillov, Reyhan Çezik, Tülay Öktem, Tülin Aktar, Vildan Ç.Yıldız adlı sanatçılar katılıyor. İstanbul Exlibris Akademisi Derneği 1992 yılında Türk Exlibris sanatçılarının yurtdışında “Exlibris Cristoforo Kolombo 1492-1992” adlı Uluslararası Exlibris Yarışmasına katılmaları için sanat elçiliği yapan Latife Baştuğ başkanlığında 1998’de İstanbul’da kuruldu. İstanbul Exlibris Akademisi Derneğinin amacı; Evrensel değerlerle üretilmiş nitelikli sanat yapıtlarına ulaşmayı hedefleyen anlayış ve eğitim farkı gözetmeksizin sanatçıları  özgün sanat yapıtları üretimi konusunda desteklemeyi ilke edinmek, Exlibris yapan sanatçıları, exlibris koleksiyoncularını ve exlibris kullanıcılarını bir araya getirmek bu kültür mirasını korumak, uluslararası alanda exlibris sanat dalı ile iletişim kurmak ve desteklemektir.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.