Bisikletçilerden Kemer'e büyük tanıtım...

11-18 Nisan tarihleri arasında koşulan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda Finike-Antalya etabı renkli görüntülere sahne oldu. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu, Eurosport ve TRT’nin canlı yayınları ile 123 ülkede 28 ayrı dilde canlı yayın yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bisikletçilerden Kemer'e büyük tanıtım...

Halil ÖNCÜ-KEMER

2009 yılındaki başarılı organizasyonu ile Dünya Bisiklet Birliği (UCI) tarafından dünya bisikletinin şampiyonlar ligi olarak kabul edilen 2.HC kategorisine alınarak dünya çapındaki 17 yarıştan birisi olan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu Eurosport ve TRT’nin canlı yayınları ile 123 ülkede 28 ayrı dilde canlı yayın yaptı.
Turda 8 günde 8 etapta 1252 kilometrelik parkurda dünyanın en iyi bisikletçileri mücadele ederken Finike-Antalya etabını canlı yayınla ekranlara taşıyan TRT ve Eurosport Kemer’in de değişik açılardan mükemmel görüntülerini ekranlara taşıdı. Muhteşem Olimpos, Toros dağları, Tahtalı Teleferiği, Phaselis, Kemer ve su altından da Kemer’in dalış için en önemli noktalarından birisi olan Paris 2 batığı uzun süre ekranlara taşındı.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.